Ölüm sessizliği!

Spor 24.02.2020 - 19:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ölüm sessizliği!

NAZİLLİ’DEN 7 GOL YİYEN DARICA G.B’DE YÖNETİMDEN ÇIT ÇIKMIYOR

Nazilli Belediyespor karşısında bozguna uğrayarak 7-2 yenilen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de ağızları bıçak açmıyor. Bu kara tablonun faturasının henüz kimseye kesilmemesi hayretle karşılanırken, sarı yeşilli taraftarların endişeli bekleyişi sürüyor. Nazilli Belediyespor deplasmanında 7-2’lik hezimet alarak şok yaşayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. 12 maçlık kazanamama serisine bir de bu ağır yenilginin eklenmesine karşın, yönetimin hiçbir radikal karar almaması şaşırtırken, nasıl bir kurtuluş reçetesi hazırlanacağı merak konusu oldu. Gelecek hafta oynanacak olan kritik Altındağ Belediyespor karşılaşması öncesinde teknik heyet ile yolların ayrılması beklentisi olmasına rağmen, yönetimin sessiz kalışı Altındağ Belediyespor maçına da Teknik Direktör Selahattin Dervent ile çıkılacağı şeklinde yorumlandı. Bugün başlanacak olan Altındağ Belediyespor karşılaşması hazırlıkları öncesinde sarı yeşilli kulüpten açıklama yapılması bekleniyor.
NAZİLLİ’DEN 7 GOL YİYEN DARICA G.B’DE YÖNETİMDEN ÇIT ÇIKMIYOR

Nazilli Belediyespor karşısında bozguna uğrayarak 7-2 yenilen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de ağızları bıçak açmıyor. Bu kara tablonun faturasının henüz kimseye kesilmemesi hayretle karşılanırken, sarı yeşilli taraftarların endişeli bekleyişi sürüyor.
Nazilli Belediyespor deplasmanında 7-2’lik hezimet alarak şok yaşayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de, kimsenin ağzını bıçak açmıyor. 12 maçlık kazanamama serisine bir de bu ağır yenilginin eklenmesine karşın, yönetimin hiçbir radikal karar almaması şaşırtırken, nasıl bir kurtuluş reçetesi hazırlanacağı merak konusu oldu. Gelecek hafta oynanacak olan kritik Altındağ Belediyespor karşılaşması öncesinde teknik heyet ile yolların ayrılması beklentisi olmasına rağmen, yönetimin sessiz kalışı Altındağ Belediyespor maçına da Teknik Direktör Selahattin Dervent ile çıkılacağı şeklinde yorumlandı. Bugün başlanacak olan Altındağ Belediyespor karşılaşması hazırlıkları öncesinde sarı yeşilli kulüpten açıklama yapılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.