“Ölümcül tehlikesi olan tesis Kocaeli’de kurulacak”

Siyaset 23.10.2020 - 22:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Ölümcül tehlikesi olan tesis Kocaeli’de kurulacak”

CHP Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen flaş bir açıklamaya imza atarak, “Kocaeli’de araç lastiği yakarak elektrik üretilecek. Dünya’nın herhangi bir ülkesinde insan sağlığı için ölümcül tehlikesi olan ve yüksek kanserojen risk taşıyan bu tesisleri bırakın kurmayı bunu konuşanı bile siyasal tarihe gömerler” dedi. CHP Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen, 46 maddeden oluşan ‘Elektrik Piyasası Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nde araç lastiği yakılarak elektrik üretileceğinin de yer aldığını dile getirdi. Meclisten geçecek torba yasa ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen şunları ifade etti; “Geri dönüşü mümkün olmayan bir süreç başlıyor. Kocaeli, Düzce ve Erzincan. Önümüzdeki 5 yıl içinde bu illerde kansere dayalı ölüm vakaları katlanarak devam edecek.  SİYASAL TARİHE GÖMERLER AB’nin hiçbir ülkesinde araç lastiğinin geri dönüşüm dışında kullanılması mümkün değilken bu karara imza atanlar ağır sonuçlarının sorumluluğunu da almak zorunda Dünya’nın herhangi bir ülkesinde insan sağlığı için ölümcül tehlikesi olan ve yüksek kanserojen risk taşıyan bu tesisleri bırakın kurmayı bunu konuşanı bile siyasal tarihe gömerler.” Duvar Gazetesi’nden Önder Algedik haberine göre ise, lastiği yakıp doğayı ve insanları zehirleyecek firmaya 1 kwh. için 13.3 sent ödenecek. Nükleer enerji fiyatı ile yarışır bir ‘teşvik’ ile ödüllendirilen lastik yakıcılarının kimler olacağı merakla bekleniyor.

CHP Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen flaş bir açıklamaya imza atarak, “Kocaeli’de araç lastiği yakarak elektrik üretilecek. Dünya’nın herhangi bir ülkesinde insan sağlığı için ölümcül tehlikesi olan ve yüksek kanserojen risk taşıyan bu tesisleri bırakın kurmayı bunu konuşanı bile siyasal tarihe gömerler” dedi.
CHP Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen, 46 maddeden oluşan ‘Elektrik Piyasası Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nde araç lastiği yakılarak elektrik üretileceğinin de yer aldığını dile getirdi. Meclisten geçecek torba yasa ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Trabzon eski Milletvekili Haluk Pekşen şunları ifade etti; “Geri dönüşü mümkün olmayan bir süreç başlıyor. Kocaeli, Düzce ve Erzincan. Önümüzdeki 5 yıl içinde bu illerde kansere dayalı ölüm vakaları katlanarak devam edecek. 
SİYASAL TARİHE GÖMERLER
AB’nin hiçbir ülkesinde araç lastiğinin geri dönüşüm dışında kullanılması mümkün değilken bu karara imza atanlar ağır sonuçlarının sorumluluğunu da almak zorunda Dünya’nın herhangi bir ülkesinde insan sağlığı için ölümcül tehlikesi olan ve yüksek kanserojen risk taşıyan bu tesisleri bırakın kurmayı bunu konuşanı bile siyasal tarihe gömerler.” Duvar Gazetesi’nden Önder Algedik haberine göre ise, lastiği yakıp doğayı ve insanları zehirleyecek firmaya 1 kwh. için 13.3 sent ödenecek. Nükleer enerji fiyatı ile yarışır bir ‘teşvik’ ile ödüllendirilen lastik yakıcılarının kimler olacağı merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.