Omar ailesine kavuştu

Dilovası 03.12.2017 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Omar ailesine kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezinde kalan kayıp Suriyeli vatandaş Omar Cibakci ailesine kavuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezinde kalan kayıp Suriyeli vatandaş Omar Cibakci ailesine kavuştu. Geçtiğimiz günlerde Dilovası polis merkezi tarafından kendini ifade edemeyen, konuşmada zorluk yaşayan engelli Suriyeli vatandaş Omar Cibakci Polisler tarafından Dilovası’nda bulunarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezine getirilmişti. Yapılan kontrollerin ardından burada kalmaya başlayan Omar Cibakci’nin ailesi aranmaya başlanmıştı. GAZETE İLANI OMAR’I BULDU Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezinde kalan Omar Cibakci’nin merkezde kalan diğer vatandaşlar tarafından gazetede verilen kayıp ilanını gördü ve yetkililere haber verdi. Yetkililer tarafından Omar’ın ailesi ile irtibata geçildi ve Omar Cibakci’nin İstanbul’da yaşayan ailesine ulaşıldı SEVİNÇ GÖZYAŞLARI Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezi yetkililerinin ulaştığı aile hemen İstanbul’dan Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezi’ne geldi. Bilgilerin yeniden teyit edilmesiyle birlikte Omar Cibakci ailesine kavuştu. Omar Cibakci’ye kavuşan aile bireyleri sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Büyükşehir yetkililerine teşekkür eden aile bireyleri büyük bir mutluluk yaşadı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezinde kalan kayıp Suriyeli vatandaş Omar Cibakci ailesine kavuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezinde kalan kayıp Suriyeli vatandaş Omar Cibakci ailesine kavuştu. Geçtiğimiz günlerde Dilovası polis merkezi tarafından kendini ifade edemeyen, konuşmada zorluk yaşayan engelli Suriyeli vatandaş Omar Cibakci Polisler tarafından Dilovası’nda bulunarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezine getirilmişti. Yapılan kontrollerin ardından burada kalmaya başlayan Omar Cibakci’nin ailesi aranmaya başlanmıştı.

GAZETE İLANI OMAR’I BULDU

Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezinde kalan Omar Cibakci’nin merkezde kalan diğer vatandaşlar tarafından gazetede verilen kayıp ilanını gördü ve yetkililere haber verdi. Yetkililer tarafından Omar’ın ailesi ile irtibata geçildi ve Omar Cibakci’nin İstanbul’da yaşayan ailesine ulaşıldı

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezi yetkililerinin ulaştığı aile hemen İstanbul’dan Barınma, Konaklama ve Sosyal Yaşam Merkezi’ne geldi. Bilgilerin yeniden teyit edilmesiyle birlikte Omar Cibakci ailesine kavuştu. Omar Cibakci’ye kavuşan aile bireyleri sevinçten gözyaşlarını tutamadı. Büyükşehir yetkililerine teşekkür eden aile bireyleri büyük bir mutluluk yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.