GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Önce dövdü sonra evini yaktı!

Gebze 21.10.2019 - 08:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önce dövdü sonra evini yaktı!

GEBZE’DE KAYINPEDER DEHŞETİ SÜRÜYOR

Gebze’de gelinini darp ettiği öne sürülen ve uzaklaştırma cezası alan kayınpeder, gelininin evini yaktı. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi. İki gün önce gelinini darp ettiği öne sürülen ve uzaklaştırma cezası alan kayınpeder, bu kez de gelininin evini yaktı. Olay sırasında başka bir yerde olduğu öğrenilen karı-koca çiftin evi, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.  Kısa sürede 2 katlı evi saran alevler yan binaya sıçradı, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, mahalle sakinleri tarafından linç edilmeye çalışılan kayınpeder M.Ö, polis ekipleri tarafından kurtarılarak gözaltına alındı.
GEBZE’DE KAYINPEDER DEHŞETİ SÜRÜYOR

Gebze’de gelinini darp ettiği öne sürülen ve uzaklaştırma cezası alan kayınpeder, gelininin evini yaktı. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

İki gün önce gelinini darp ettiği öne sürülen ve uzaklaştırma cezası alan kayınpeder, bu kez de gelininin evini yaktı. Olay sırasında başka bir yerde olduğu öğrenilen karı-koca çiftin evi, yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.  Kısa sürede 2 katlı evi saran alevler yan binaya sıçradı, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, mahalle sakinleri tarafından linç edilmeye çalışılan kayınpeder M.Ö, polis ekipleri tarafından kurtarılarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.