“Önce Gebzespor, sonra krallık!”

Spor 17.04.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Önce Gebzespor, sonra krallık!”

GEBZESPOR’UN GOL KRALI KAAN AKAR, GAZETEMİZE KONUŞTU:

Gebzespor’un ‘Bay Gol’ lakaplı gol makinesi Kaan Akar, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından evinde ailesi ile birlikte karantina günleri geçiren tecrübeli futbolcu, yaşanan süreç ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Sezon başında Çarşambaspor’dan Gebzespor’a transfer olan, mor beyazlı forma altında 17 golün yanı sıra, gerek saha içi gerekse saha dışındaki beyefendi duruşuyla taraflı tarafsız tüm sporseverlerin beğeni ile takip ettiği bir isim olan Gebzespor takım kaptanı Kaan Akar, evinde geçirdiği günler ve koronavirüs sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. TEDBİRLERE UYALIM Tedbirleri tamamen uyduklarını belirten Kaan Akar, “ Biz futbolcular adına gerçekten sıkıcı bir süreç geçiyor. Çok alışık olduğumuz bir durum değil. Ancak koronavirüs salgınını nedeniyle tedbirleri elden bırakmamak hepimizin görevi olmalı. Biz de aile olarak bu duruma oldukça dikkat ediyoruz. Devletimizin belirlediği kısıtlamalara uyarak bu sürecin bitmesini asgariye indirmek adına herkese görevler düşüyor” YAMAN AİLEMİZİN NEŞESİ OLDU Eşi Duygu Akar ve 6 aylık oğlu Yaman Akar ile keyifli günler geçirdiğini kaydeden 33 yaşındaki oyuncu, “Evde geçirdiğim günleri fırsata çevirmeye çalışıyorum. Haliyle evde olmama pek alışkın değiller. Eşim ve oğlumla daha çok vakit geçirerek bu sıkıcı dönemi eğlenceli bir hale getirmeye özen gösteriyorum. Oğlum Yaman, ailemizin neşesi oldu. Biraz daha büyüsün, onu maçlara da getireceğim” YÖNETİM HER ZAMAN YANIMIZDA Futbol oynamayı ve gol atmayı çok özlediğini söyleyen Kaan Akar, Gebzespor ile ilgili düşüncelerini de söyledi. Yıldız oyuncu, “Gebzespor gibi büyük bir camianın parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Özellikle Recep Avcı’nın başkanlığı döneminde rahat bir çalışma ortamı bulduk. Aradığımızda telefonlarımızı açan, muhatap bulduğumuz bir yönetim var. İnşallah liglerin başlamasının ardından saha içinde alacağımız sonuçlarla hem yönetimimizin hem taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” ÖNCE TAKIM BAŞARISI, SONRA KRALLIK Kariyerinde birçok kez şampiyonluk ve gol krallığı sevinçleri yaşayan Kaan Akar, Gebzespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta gol krallığı yarışında zirvede bulunurken, önceliğinin krallık değil takım başarısı olduğunu söyledi. Kaan, “Gol atmak her forvet oyuncusu için elbette ki çok önemli fakat takım başarısı her şeyin önünde. Attığım gollerle takımımın başarısına katkı sunmak beni çok mutlu ediyor. İnanıyorum ki Gebzespor sezonu olabildiğince en iyi noktada bitirip gelecek sezon şampiyonluğun en önemli adayı olacaktır” dedi. Henüz 6 aylık olan Yaman, Akar ailesinin neşesi oldu.  
GEBZESPOR’UN GOL KRALI KAAN AKAR, GAZETEMİZE KONUŞTU:

Gebzespor’un ‘Bay Gol’ lakaplı gol makinesi Kaan Akar, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgını nedeniyle liglere ara verilmesinin ardından evinde ailesi ile birlikte karantina günleri geçiren tecrübeli futbolcu, yaşanan süreç ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Sezon başında Çarşambaspor’dan Gebzespor’a transfer olan, mor beyazlı forma altında 17 golün yanı sıra, gerek saha içi gerekse saha dışındaki beyefendi duruşuyla taraflı tarafsız tüm sporseverlerin beğeni ile takip ettiği bir isim olan Gebzespor takım kaptanı Kaan Akar, evinde geçirdiği günler ve koronavirüs sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

TEDBİRLERE UYALIM

Tedbirleri tamamen uyduklarını belirten Kaan Akar, “ Biz futbolcular adına gerçekten sıkıcı bir süreç geçiyor. Çok alışık olduğumuz bir durum değil. Ancak koronavirüs salgınını nedeniyle tedbirleri elden bırakmamak hepimizin görevi olmalı. Biz de aile olarak bu duruma oldukça dikkat ediyoruz. Devletimizin belirlediği kısıtlamalara uyarak bu sürecin bitmesini asgariye indirmek adına herkese görevler düşüyor”

YAMAN AİLEMİZİN NEŞESİ OLDU

Eşi Duygu Akar ve 6 aylık oğlu Yaman Akar ile keyifli günler geçirdiğini kaydeden 33 yaşındaki oyuncu, “Evde geçirdiğim günleri fırsata çevirmeye çalışıyorum. Haliyle evde olmama pek alışkın değiller. Eşim ve oğlumla daha çok vakit geçirerek bu sıkıcı dönemi eğlenceli bir hale getirmeye özen gösteriyorum. Oğlum Yaman, ailemizin neşesi oldu. Biraz daha büyüsün, onu maçlara da getireceğim”

YÖNETİM HER ZAMAN YANIMIZDA

Futbol oynamayı ve gol atmayı çok özlediğini söyleyen Kaan Akar, Gebzespor ile ilgili düşüncelerini de söyledi. Yıldız oyuncu, “Gebzespor gibi büyük bir camianın parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Özellikle Recep Avcı’nın başkanlığı döneminde rahat bir çalışma ortamı bulduk. Aradığımızda telefonlarımızı açan, muhatap bulduğumuz bir yönetim var. İnşallah liglerin başlamasının ardından saha içinde alacağımız sonuçlarla hem yönetimimizin hem taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz”

ÖNCE TAKIM BAŞARISI, SONRA KRALLIK

Kariyerinde birçok kez şampiyonluk ve gol krallığı sevinçleri yaşayan Kaan Akar, Gebzespor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta gol krallığı yarışında zirvede bulunurken, önceliğinin krallık değil takım başarısı olduğunu söyledi. Kaan, “Gol atmak her forvet oyuncusu için elbette ki çok önemli fakat takım başarısı her şeyin önünde. Attığım gollerle takımımın başarısına katkı sunmak beni çok mutlu ediyor. İnanıyorum ki Gebzespor sezonu olabildiğince en iyi noktada bitirip gelecek sezon şampiyonluğun en önemli adayı olacaktır” dedi.

Henüz 6 aylık olan Yaman, Akar ailesinin neşesi oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.