Önce iç sonra dış transfer!

Spor 17.07.2020 - 21:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önce iç sonra dış transfer!

Önce iç sonra dış transfer! 3.lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş yeni sezondaki güçlü bir kadro kurmayı hedeflerken, iç transferde Ahmet Kutluer ve Fahrettin Bıyıklı ile görüştükten sonra dış transferde düğmeye basacak. Yeni sezonda transfer tahtasını açmaya kararlı olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, transferdeki öncelikli mevkileri belirledi. Stoper, sol bek, orta saha ve santrafor transferleri olmazsa olmaz olan sarı yeşilliler, nokta atışlar yaparak şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak istiyor. Sözleşmeleri sona eren Ahmet Kutluer ve Fahrettin Bıyıklı ile anlaşma zemini arayacak olan sarı yeşilli kurmaylar, bu oyuncular ile anlaşma sağlanmaması halinde rotayı tamamen dış transfere çevirecek. Bayramdan önce teknik adam konusunu netleştirmek isteyen Başkan Arif Gülen’in gelecek hafta Selahattin Dervent ile devam edilip edilmeyeceği konusunda net bir karar vermesi bekleniyor.

Önce iç sonra dış transfer!

3.lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş yeni sezondaki güçlü bir kadro kurmayı hedeflerken, iç transferde Ahmet Kutluer ve Fahrettin Bıyıklı ile görüştükten sonra dış transferde düğmeye basacak.

Yeni sezonda transfer tahtasını açmaya kararlı olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, transferdeki öncelikli mevkileri belirledi. Stoper, sol bek, orta saha ve santrafor transferleri olmazsa olmaz olan sarı yeşilliler, nokta atışlar yaparak şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmak istiyor. Sözleşmeleri sona eren Ahmet Kutluer ve Fahrettin Bıyıklı ile anlaşma zemini arayacak olan sarı yeşilli kurmaylar, bu oyuncular ile anlaşma sağlanmaması halinde rotayı tamamen dış transfere çevirecek. Bayramdan önce teknik adam konusunu netleştirmek isteyen Başkan Arif Gülen’in gelecek hafta Selahattin Dervent ile devam edilip edilmeyeceği konusunda net bir karar vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.