Önce işe soktuğun FETÖ'cülerin hesabını ver!

21.05.2020 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önce işe soktuğun FETÖ'cülerin hesabını ver!

MHP MYK ÜYESİ ERKAN AZERİ’DEN DEVA PARTİLİ NİHAT ERGÜN’E FENA YÜKLENDİ

MHP MYK üyesi Erkan Azeri DEVA Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün’e fena yüklendi. DEVA Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün MHP’yle ilgili bir açıklama yapmıştı. Ergün, “Mesela millet ittifakı HDP ile arkadan gizli ittifak yapmakla suçlandı. Buna karşılık cumhur ittifakı Abdullah Öcalan ile gizli ittifak yapmış oldular” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaya tepki MHP MYK üyesi Erkan Azeri’den geldi. “MHP ‘Yİ AĞZINA ALMA” MHP MYK üyesi Erkan Azeri Nihat Ergün’ün ilk önce TÜBİTAK başta olmak üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde işe soktuğu FETÖ’cülerin hesabını vermesi gerektiğine dikkat çekti. İşte Erkan Azeri’nin o açıklaması: “MİT tarafından isimleri tespit edilen FETÖ‘cülerin listesi önüne geldiğinde sen bakandın. “İstihbarat görevlilerine dedin ki "Ben kimseyi görevden almam.” Görevden almaktan imtina ettiğin FETÖ‘cüler 15 Temmuz gecesi bu ülkeye darbe yapanların bürokratik ayağıydı. Yani yediğin maklubenin böylece hakkını teslim etmiş oldun. PARTİNİZ SİYASET MEZARLIĞINDA YERİNİ ALACAK Sen kimsin ki MHP‘yi PKK ile aynı cümle içerisinde kullanıyorsun? Sen Pensilvanya artığı bir siyasetçi olarak hep hafızalarda kalacaksın. TÜBİTAK başta olmak üzere işe aldırdığın FETÖ‘cülerin hesabını ver de; MHP‘yi ağzına al... Küresel boyutu açık olan sermaye uşaklığını yapacak partiniz; siyaset mezarlığında yerini alacaktır. Haddini bil! MHP‘yi bir daha ağzına alma Nihat Efendi!”
MHP MYK ÜYESİ ERKAN AZERİ’DEN DEVA PARTİLİ NİHAT ERGÜN’E FENA YÜKLENDİ

MHP MYK üyesi Erkan Azeri DEVA Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün’e fena yüklendi. DEVA Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün MHP’yle ilgili bir açıklama yapmıştı. Ergün, “Mesela millet ittifakı HDP ile arkadan gizli ittifak yapmakla suçlandı. Buna karşılık cumhur ittifakı Abdullah Öcalan ile gizli ittifak yapmış oldular” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaya tepki MHP MYK üyesi Erkan Azeri’den geldi.

“MHP ‘Yİ AĞZINA ALMA”

MHP MYK üyesi Erkan Azeri Nihat Ergün’ün ilk önce TÜBİTAK başta olmak üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde işe soktuğu FETÖ’cülerin hesabını vermesi gerektiğine dikkat çekti. İşte Erkan Azeri’nin o açıklaması: “MİT tarafından isimleri tespit edilen FETÖ‘cülerin listesi önüne geldiğinde sen bakandın. “İstihbarat görevlilerine dedin ki "Ben kimseyi görevden almam.” Görevden almaktan imtina ettiğin FETÖ‘cüler 15 Temmuz gecesi bu ülkeye darbe yapanların bürokratik ayağıydı. Yani yediğin maklubenin böylece hakkını teslim etmiş oldun.

PARTİNİZ SİYASET MEZARLIĞINDA YERİNİ ALACAK

Sen kimsin ki MHP‘yi PKK ile aynı cümle içerisinde kullanıyorsun? Sen Pensilvanya artığı bir siyasetçi olarak hep hafızalarda kalacaksın. TÜBİTAK başta olmak üzere işe aldırdığın FETÖ‘cülerin hesabını ver de; MHP‘yi ağzına al... Küresel boyutu açık olan sermaye uşaklığını yapacak partiniz; siyaset mezarlığında yerini alacaktır. Haddini bil! MHP‘yi bir daha ağzına alma Nihat Efendi!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.