Önce istifa etti sonra vazgeçti!

Siyaset 29.06.2020 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önce istifa etti sonra vazgeçti!

Önceki gün sert sözler ve eleştirilerle sosyal medyadan istifa kararını açıklayan İYİ Parti Milletvekili aday adayı Şafak Akın bu defa tam tersi bir açıklama yaparak istifasını geri çekerek İYİ Partiyle yola devam dedi. Önceki gün sert sözler ve eleştirilerle sosyal medyadan istifa kararını açıklayan İYİ Parti Milletvekili aday adayı Şafak Akın bu defa tam tersi bir açıklama yaparak istifasını geri çektiğini açıkladı. Akın yaptığı açıklamada; “24 Haziran'da İstifa kararıma yönelik yapmış olduğum paylaşım ve yazılı basında da bu konu ile ilgili çıkmış olan haberler, sevenlerimi, siz değerli dostlarımı çok üzdü, birçok arkadaştan, İYİ partili dava ve yol arkadaşlarımdan, Millet İttifakına gönül vermiş değerli dostlarımdan, Partili, Siyasi Büyük Ağabeylerimden, kıymetli takipçilerimden, gönüldaşlarımdan ummadığım derecede geri bildirim aldım. İl Başkanlığı Teşkilatlanmadan sorumlu Sayın Nusret Acur başkanımdan da geri dönüş aldım. Resmiyete dökmediysen, yapmış olmamamı rica etti. Demem o ki; derdimle dertlenenler olmuş! Teşekkür ederim Nusret Acur Başkanım. Teşekkür ederim tüm dostlar, gönüldaşlar, dava arkadaşlarım ve ağabeylerim.” dedi. ÖĞÜDÜM BASİT EY İNSANOĞLU; GÖL GİBİ OL” Bu arada dostumuzu da gördük, çekemeyenimizi de!” diyen Akın, “Başka partiye mi geçiyormuşum, para mı almışım vs... Onlara tek sözüm var ve sayfamı terk etsinler; "Kamış ses verince ney oldum sanır. İP gerilince YAY oldum sanır. Sarayda oturmakla PADİŞAH olmaz kişi. APTAL ata binince NEY oldum sanır." Ben yolumdan sapmadım, dediğim gibi bu yol benim yolumdur. Tüm sevenlerime ve bana değer veren büyüklerime, yoldaşlarıma söylediğim gibi her daim ülkem İYİ olsun diye mücadeleye devam ediyorum, edeceğim. Hayat hepimize biraz tuz, çekecek biraz dert verir. Derdini seçemezsin ve herkesin başına dertler gelir. Ama seçebileceğin bir şey var. Sorunlarınla başa çıkarken bardak kadar dar veya göl kadar geniş olmayı seçebilirsin… Öğüdüm basit ey İnsanoğlu; göl gibi ol” şeklinde konuştu.

Önceki gün sert sözler ve eleştirilerle sosyal medyadan istifa kararını açıklayan İYİ Parti Milletvekili aday adayı Şafak Akın bu defa tam tersi bir açıklama yaparak istifasını geri çekerek İYİ Partiyle yola devam dedi.

Önceki gün sert sözler ve eleştirilerle sosyal medyadan istifa kararını açıklayan İYİ Parti Milletvekili aday adayı Şafak Akın bu defa tam tersi bir açıklama yaparak istifasını geri çektiğini açıkladı. Akın yaptığı açıklamada; “24 Haziran'da İstifa kararıma yönelik yapmış olduğum paylaşım ve yazılı basında da bu konu ile ilgili çıkmış olan haberler, sevenlerimi, siz değerli dostlarımı çok üzdü, birçok arkadaştan, İYİ partili dava ve yol arkadaşlarımdan, Millet İttifakına gönül vermiş değerli dostlarımdan, Partili, Siyasi Büyük Ağabeylerimden, kıymetli takipçilerimden, gönüldaşlarımdan ummadığım derecede geri bildirim aldım. İl Başkanlığı Teşkilatlanmadan sorumlu Sayın Nusret Acur başkanımdan da geri dönüş aldım. Resmiyete dökmediysen, yapmış olmamamı rica etti. Demem o ki; derdimle dertlenenler olmuş! Teşekkür ederim Nusret Acur Başkanım. Teşekkür ederim tüm dostlar, gönüldaşlar, dava arkadaşlarım ve ağabeylerim.” dedi.

ÖĞÜDÜM BASİT EY İNSANOĞLU; GÖL GİBİ OL”

Bu arada dostumuzu da gördük, çekemeyenimizi de!” diyen Akın, “Başka partiye mi geçiyormuşum, para mı almışım vs... Onlara tek sözüm var ve sayfamı terk etsinler; "Kamış ses verince ney oldum sanır. İP gerilince YAY oldum sanır. Sarayda oturmakla PADİŞAH olmaz kişi. APTAL ata binince NEY oldum sanır." Ben yolumdan sapmadım, dediğim gibi bu yol benim yolumdur. Tüm sevenlerime ve bana değer veren büyüklerime, yoldaşlarıma söylediğim gibi her daim ülkem İYİ olsun diye mücadeleye devam ediyorum, edeceğim. Hayat hepimize biraz tuz, çekecek biraz dert verir. Derdini seçemezsin ve herkesin başına dertler gelir. Ama seçebileceğin bir şey var. Sorunlarınla başa çıkarken bardak kadar dar veya göl kadar geniş olmayı seçebilirsin… Öğüdüm basit ey İnsanoğlu; göl gibi ol” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.