Önceliğimiz para değil eğitim!

Eğitim 18.08.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Önceliğimiz para değil eğitim!

Bölgemizin başarılı eğitimcilerinden Ayfer Kara, Gebze Yenikent Mahallesi’nde bulunan Özel Minik Kalpler Anaokulunda hizmete devam ediyor. Başarılı eğitimci Kara, “Önceliğimiz para değil eğitim. İnsan yetiştiriyoruz. Bu felsefeyle yolumuza devam ediyoruz” dedi. 3-6 yaş arası çocuklara eğitim veren 60 kapasiteli Özel Minik Kalpler Anaokulunda yaz okulu çalışmaları devam ederken okulların açılış tarihi olan 21 Eylül için her şey hazır durumda. Okulun müdiresi başarılı eğitimci Ayfer Kara, temel prensiplerinin çocukları geleceğe hazırlamak olduğunu ve paranın ikinci planda kaldığını kaydetti. Kara, “Felsefemiz çocuklarımızın eğitimi ve geleceği, bu noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz, her şey yolunda” dedi. BURADA TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitim verdiklerini kaydeden Ayfer Kara, “Sağlık bakanlığı ve milli eğitim bakanlığı kriterleri kapsamında tüm tedbirlerimizi aldık ve almaya devam edeceğiz. Öncelik elbette sağlık. Tüm kriterleri karşılıyoruz. Sağlık için hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Çocuklarımız yeter ki sağlıklı şekilde eğitim alsın. Anaokulu sayısı çok, ancak işi bilen, eğitim veren okul sayısı az. Buna dikkat etmek lazım. Eğitimciyiz, eğitim veriyoruz, böyle devam edecek” ifadesini kullandı.

Bölgemizin başarılı eğitimcilerinden Ayfer Kara, Gebze Yenikent Mahallesi’nde bulunan Özel Minik Kalpler Anaokulunda hizmete devam ediyor. Başarılı eğitimci Kara, “Önceliğimiz para değil eğitim. İnsan yetiştiriyoruz. Bu felsefeyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

3-6 yaş arası çocuklara eğitim veren 60 kapasiteli Özel Minik Kalpler Anaokulunda yaz okulu çalışmaları devam ederken okulların açılış tarihi olan 21 Eylül için her şey hazır durumda. Okulun müdiresi başarılı eğitimci Ayfer Kara, temel prensiplerinin çocukları geleceğe hazırlamak olduğunu ve paranın ikinci planda kaldığını kaydetti. Kara, “Felsefemiz çocuklarımızın eğitimi ve geleceği, bu noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz, her şey yolunda” dedi.

BURADA TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitim verdiklerini kaydeden Ayfer Kara, “Sağlık bakanlığı ve milli eğitim bakanlığı kriterleri kapsamında tüm tedbirlerimizi aldık ve almaya devam edeceğiz. Öncelik elbette sağlık. Tüm kriterleri karşılıyoruz. Sağlık için hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Çocuklarımız yeter ki sağlıklı şekilde eğitim alsın. Anaokulu sayısı çok, ancak işi bilen, eğitim veren okul sayısı az. Buna dikkat etmek lazım. Eğitimciyiz, eğitim veriyoruz, böyle devam edecek” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.