“Önceliğimiz teşkilatımız”

Siyaset 02.07.2019 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Önceliğimiz teşkilatımız”

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı kongre sürecini 2020 yılında başlatacak. İl Başkanı Şanbaz Yıldız yeniden başkan adaylığıyla ilgili “Önceliğimiz teşkilatımız, birlik ve beraberliğimize önem vereceğiz” dedi.  31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde CHP ile Millet İttifakı adı altında çalışan İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, İzmit Belediyesi'nin kazanılmasında büyük pay sağlamıştı. Seçimleri geride bırakan İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor. Başkan Şanbaz Yıldız teşkilatında kan değişimi yapacak. Kongre takvimi netleşti. İl ve ilçelerde yeniden yapılanmaya giden İYİ Parti’de ilçe kongreleri Şubat 2020’de, il kongresi ise Mart 2020 yılında yapılacak. BELLİ OLMAZ “Yeniden aday olacak mısınız?” sorununa yanıt veren Başkan Yıldız şu ifadelere yer verdi: “Şu an bir şey diyemem. Önceliğimiz teşkilatımız. 2020’de tüm kongrelerimizi tamamlayacağız. Kendi adaylığım ile ilgili ise henüz bir açıklama yapamam. Daha çok zaman var ne olacağı belli olmaz. Ben birlik ve beraberliği sağlamak için bu yapının içindeyim, üzerimize ne düşerse onu yapmaya devam edeceğim.”

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı kongre sürecini 2020 yılında başlatacak. İl Başkanı Şanbaz Yıldız yeniden başkan adaylığıyla ilgili “Önceliğimiz teşkilatımız, birlik ve beraberliğimize önem vereceğiz” dedi.  31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde CHP ile Millet İttifakı adı altında çalışan İYİ Parti Kocaeli Teşkilatı, İzmit Belediyesi'nin kazanılmasında büyük pay sağlamıştı. Seçimleri geride bırakan İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor. Başkan Şanbaz Yıldız teşkilatında kan değişimi yapacak. Kongre takvimi netleşti. İl ve ilçelerde yeniden yapılanmaya giden İYİ Parti’de ilçe kongreleri Şubat 2020’de, il kongresi ise Mart 2020 yılında yapılacak.

BELLİ OLMAZ

“Yeniden aday olacak mısınız?” sorununa yanıt veren Başkan Yıldız şu ifadelere yer verdi: “Şu an bir şey diyemem. Önceliğimiz teşkilatımız. 2020’de tüm kongrelerimizi tamamlayacağız. Kendi adaylığım ile ilgili ise henüz bir açıklama yapamam. Daha çok zaman var ne olacağı belli olmaz. Ben birlik ve beraberliği sağlamak için bu yapının içindeyim, üzerimize ne düşerse onu yapmaya devam edeceğim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.