Onlar Çınar Ağacımız

Kocaeli 17.06.2017 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Onlar Çınar Ağacımız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Haziran ayının 3’ncü Pazar günü Türkiye de dâhil olmak üzere pek çok ülke tarafından kutlanan “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Babalar sırtımızı yasladığımız büyük, güçlü çınar ağaçları gibidir. Varlığımızın sebebi, evlerimizin direğidirler. Alın teri dökerek yuvasını geçindirmeye çalışan çocuk çocuğunun rızkını helalinden kazanmak için koşturandır babalarımız. Sert duruşları olsa da yufka gibi yürekleri vardır. Aileyi ayakta tutan onlar olduğu için hep dik durmak zorundadırlar. Bu yüzden onlara bir gün değil, her gün vefa göstermeliyiz. Onları her gün hatırlamalı, hayır dualarını almalıyız. Onları baş tacı etmeliyiz” dedi. “Babalarımız eli öpülesi adamlardır” diyen Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti: Bir gün hepimiz bu dünyadan göçüp gidereceğiz. Bu yüzden babalarımızın kıymetini hayattayken bilelim. Onlara verdiğimiz değeri yaşarken gösterelim. Ne yapsak onlara borcumuzu ödeyemeyiz. Mühim olan onlara layık birer evlat olabilmektir. Onları sevdiğimizi söylemek, sık sık ziyaretlerine gitmek de onların gönlünde bahar çiçeklerini açtırır. Babalar Günü de bunun için bir vesiledir. Bütün babalarımızın babalar günü kutlu olsun. Allah ebediyete intikal etmiş babalarımıza da rahmet eylesin.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Haziran ayının 3’ncü Pazar günü Türkiye de dâhil olmak üzere pek çok ülke tarafından kutlanan “Babalar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “Babalar sırtımızı yasladığımız büyük, güçlü çınar ağaçları gibidir. Varlığımızın sebebi, evlerimizin direğidirler. Alın teri dökerek yuvasını geçindirmeye çalışan çocuk çocuğunun rızkını helalinden kazanmak için koşturandır babalarımız. Sert duruşları olsa da yufka gibi yürekleri vardır. Aileyi ayakta tutan onlar olduğu için hep dik durmak zorundadırlar. Bu yüzden onlara bir gün değil, her gün vefa göstermeliyiz. Onları her gün hatırlamalı, hayır dualarını almalıyız. Onları baş tacı etmeliyiz” dedi.

“Babalarımız eli öpülesi adamlardır” diyen Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti:

Bir gün hepimiz bu dünyadan göçüp gidereceğiz. Bu yüzden babalarımızın kıymetini hayattayken bilelim. Onlara verdiğimiz değeri yaşarken gösterelim. Ne yapsak onlara borcumuzu ödeyemeyiz. Mühim olan onlara layık birer evlat olabilmektir. Onları sevdiğimizi söylemek, sık sık ziyaretlerine gitmek de onların gönlünde bahar çiçeklerini açtırır. Babalar Günü de bunun için bir vesiledir. Bütün babalarımızın babalar günü kutlu olsun. Allah ebediyete intikal etmiş babalarımıza da rahmet eylesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.