"Onların emeğini anlatmaya kelimeler yetmez"

Dilovası 23.11.2017 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

"Onların emeğini anlatmaya kelimeler yetmez"

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı...

Toltar, "Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin ana rol oynadığına şüphe yoktur. Öğretmenlerimiz hepimizin geleceğini şekillendirmede ana unsurdur. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği misyon toplumsal ve bireysel anlamda bütün önem ve özeni hak etmektedir. Bizlere düşen görev bu hakkı teslim etmek, öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hatırlamak hatasına düşmemek, sorunlarını çözmede yardımcı olmak onlara gereken saygıyı ve değeri göstermek olmalıdır.   Annesinin kucağından ilk kez ayrılıp, emanet gelen çocuklarımızı şefkatiyle kucaklayıp, hayat okyanusunda yelken açtıran, karşısına çıkacak çetin yolları, o yolları nasıl yürüyeceğini gösteren, karanlık yollarda önünü aydınlatacak meşaleleri yakan, milyonlarca çocuğun gelişmesinde, benliğini bulmasında, yarınlara hazırlanmasında sonsuz emek harcayan siz değerli öğretmenlerimizin üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler yetmez.    Başkan Toltar, Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi..
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı...

Toltar, "Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin ana rol oynadığına şüphe yoktur. Öğretmenlerimiz hepimizin geleceğini şekillendirmede ana unsurdur. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği misyon toplumsal ve bireysel anlamda bütün önem ve özeni hak etmektedir. Bizlere düşen görev bu hakkı teslim etmek, öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hatırlamak hatasına düşmemek, sorunlarını çözmede yardımcı olmak onlara gereken saygıyı ve değeri göstermek olmalıdır.

 

Annesinin kucağından ilk kez ayrılıp, emanet gelen çocuklarımızı şefkatiyle kucaklayıp, hayat okyanusunda yelken açtıran, karşısına çıkacak çetin yolları, o yolları nasıl yürüyeceğini gösteren, karanlık yollarda önünü aydınlatacak meşaleleri yakan, milyonlarca çocuğun gelişmesinde, benliğini bulmasında, yarınlara hazırlanmasında sonsuz emek harcayan siz değerli öğretmenlerimizin üzerimizdeki hakkınızı anlatmaya kelimeler yetmez.

 

 Başkan Toltar, Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.