Onun kendi karakteri ve düşüncesi!

Kocaeli 19.08.2019 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Onun kendi karakteri ve düşüncesi!

AK PARTİLİ ZEYBEK'TEN KOCAELİ BARO BAŞKANI AÇIKLAMASI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Cumhurbaşkanlığı’nda yapılacak olan adli yıl açılış davetine katılmayacağını açıklayan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin hakkında açıklamada bulundu. Zeybek, "Bahar Hanım Kocaeli Baro Başkanı onun da kendine göre bir karakteri ve düşüncesi var" dedi. Cumhurbaşkanlığı’nda yapılacak olan adli yıl açılış davetine katılmayacağını açıklayan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’in seçilmesinde en büyük destekçilerinden bir olan AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, dostluklarının siyaset üstü olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak yeni adli yıl açılışı davetine ülkenin çeşitli barolarından katılmama cevabı gelmişti. Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir de Kocaeli Barosu olarak, Külliye’de gerçekleştirilecek adli yıl açılış davetine katılmayacaklarını bildirmişti. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yapılan kongrede Kocaeli Barosu Başkanlığı’na seçilen Bahar Gültekin Candemir’in en büyük destekçilerinde biri de AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek olmuştu.  GÜZEL DOSTLUK YAPTIK Konuyla ilgili açıklama yapan Zeybek, “Bahar Hanım Kocaeli Baro Başkanı onun da kendine göre bir karakteri ve düşüncesi var. Bahar Hanım’ı Baro Seçimlerinde desteklediğim için eleştirdiler. Bahar Hanım’ın Külliye’ye gitmemesini eleştiririm bana göre doğru değil; o ayrı. Bir AK Parti Milletvekili olarak Külliye’ye gitmemesini doğru bulmam mümkün değil ancak Baro yönetimi olarak böyle bir karar almışlar. Yıllardır Bahar Hanım ile bu kentte çok güzel dostluk yaptık. Birbirimizin en acı gününde de yanında olduk. Dostlukla siyaseti ayırmadığımızı sürece bu ülke bir yere varamaz. Tek taraflı bir dostluk değil bu belki de daha sert muhalefet yapacak olan Bahar Hanım ben zarar görmeyeyim diye yapmıyordur. Bunu da bilsinler. Birbirimizin dünya görüşünü benimsemiyor olabiliriz. Eğer biz bunu beceremezsek iyice ötekileşir, kutuplaşırız” ifadelerini kullandı.
AK PARTİLİ ZEYBEK'TEN KOCAELİ BARO BAŞKANI AÇIKLAMASI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Cumhurbaşkanlığı’nda yapılacak olan adli yıl açılış davetine katılmayacağını açıklayan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin hakkında açıklamada bulundu. Zeybek, "Bahar Hanım Kocaeli Baro Başkanı onun da kendine göre bir karakteri ve düşüncesi var" dedi.

Cumhurbaşkanlığı’nda yapılacak olan adli yıl açılış davetine katılmayacağını açıklayan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’in seçilmesinde en büyük destekçilerinden bir olan AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, dostluklarının siyaset üstü olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak yeni adli yıl açılışı davetine ülkenin çeşitli barolarından katılmama cevabı gelmişti. Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir de Kocaeli Barosu olarak, Külliye’de gerçekleştirilecek adli yıl açılış davetine katılmayacaklarını bildirmişti. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yapılan kongrede Kocaeli Barosu Başkanlığı’na seçilen Bahar Gültekin Candemir’in en büyük destekçilerinde biri de AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek olmuştu. 

GÜZEL DOSTLUK YAPTIK

Konuyla ilgili açıklama yapan Zeybek, “Bahar Hanım Kocaeli Baro Başkanı onun da kendine göre bir karakteri ve düşüncesi var. Bahar Hanım’ı Baro Seçimlerinde desteklediğim için eleştirdiler. Bahar Hanım’ın Külliye’ye gitmemesini eleştiririm bana göre doğru değil; o ayrı. Bir AK Parti Milletvekili olarak Külliye’ye gitmemesini doğru bulmam mümkün değil ancak Baro yönetimi olarak böyle bir karar almışlar. Yıllardır Bahar Hanım ile bu kentte çok güzel dostluk yaptık. Birbirimizin en acı gününde de yanında olduk. Dostlukla siyaseti ayırmadığımızı sürece bu ülke bir yere varamaz. Tek taraflı bir dostluk değil bu belki de daha sert muhalefet yapacak olan Bahar Hanım ben zarar görmeyeyim diye yapmıyordur. Bunu da bilsinler. Birbirimizin dünya görüşünü benimsemiyor olabiliriz. Eğer biz bunu beceremezsek iyice ötekileşir, kutuplaşırız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.