ORGANİZASYON DA ARADIĞINIZ İSİM: DJ GÜLER & MİRŞAH KINA

Röportaj 16.05.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ORGANİZASYON DA ARADIĞINIZ İSİM: DJ GÜLER & MİRŞAH KINA

Organizasyon sektörünün her geçen gün geliştiği bölgemizde sektöre yeni bir firma daha katıldı. Organizasyon adına her şeyi bulabileceğiniz DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon Kurtköy'de açıldı. Beklentilerinizi gerçeğe dönüştüren detaylara önem veren, güler yüz ve yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon yaz sezonuna başladı. Habibe Güler, Şengül Maytap ve Şeyma Aktan’lı DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon sektöre hızlı girerek adından sıkça söz ettirmeye başladı.  HER İŞİ DEĞİL KEYİF ALDIĞIMIZ İŞİ YAPIYORUZ Firma hakkında bilgi veren DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon'dan Habibe Güler, “Her şeyden önce işini çok seven bir ekibiz. Alanımızda tecrübemiz, bilgi birikimiz, yüksek enerjimiz ve samimiyetimiz ile bizleri ailenizden hissedeceksiniz. Amacımız gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarda görsellik ve kalite ile fark yaratmak. Genç ve dinamik kadromuzla etkinlik yönetimi, organizasyon destek, eğlence ve personel tedarik hizmetleri başlıkları altına topladığımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayarak, etkin ve sonuç odaklı stratejiler geliştiriyoruz. Hayalinizdeki davetin oluşturulma aşamasında size her adımda yardımcı olacak tecrübeli, eğitimli ve yenilikçi bir ekip olarak, davet planınız en başından en sonuna kadar yanınızda sizinle aynı heyecanı paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Kısacası biz her işi değil, bildiğimiz ve uygularken keyif aldığımız işi yapıyoruz... Bunun için sizler, müşteri memnuniyetinin öncelikli olduğunu bilen, gelişime açık, vizyonu geniş, pozitif ve araştırmacı ekibimizle tanışmaya ve yapabileceklerimizi görmeye davet ediyoruz. Bizimle irtibata geçmek isterseniz: Habibe Güler 0545 622 21 52, Şeyma Aktan 0541 353 92 77 ve Şengül Maytap 0554 977 61 78 telefon numaralarıyla irtibata geçebilirsiniz.” Dedi.

Organizasyon sektörünün her geçen gün geliştiği bölgemizde sektöre yeni bir firma daha katıldı. Organizasyon adına her şeyi bulabileceğiniz DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon Kurtköy'de açıldı.

Beklentilerinizi gerçeğe dönüştüren detaylara önem veren, güler yüz ve yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon yaz sezonuna başladı. Habibe Güler, Şengül Maytap ve Şeyma Aktan’lı DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon sektöre hızlı girerek adından sıkça söz ettirmeye başladı. 

HER İŞİ DEĞİL KEYİF ALDIĞIMIZ İŞİ YAPIYORUZ

Firma hakkında bilgi veren DJ Güler & Mirşah Kına Organizasyon'dan Habibe Güler, “Her şeyden önce işini çok seven bir ekibiz. Alanımızda tecrübemiz, bilgi birikimiz, yüksek enerjimiz ve samimiyetimiz ile bizleri ailenizden hissedeceksiniz. Amacımız gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarda görsellik ve kalite ile fark yaratmak. Genç ve dinamik kadromuzla etkinlik yönetimi, organizasyon destek, eğlence ve personel tedarik hizmetleri başlıkları altına topladığımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayarak, etkin ve sonuç odaklı stratejiler geliştiriyoruz. Hayalinizdeki davetin oluşturulma aşamasında size her adımda yardımcı olacak tecrübeli, eğitimli ve yenilikçi bir ekip olarak, davet planınız en başından en sonuna kadar yanınızda sizinle aynı heyecanı paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Kısacası biz her işi değil, bildiğimiz ve uygularken keyif aldığımız işi yapıyoruz... Bunun için sizler, müşteri memnuniyetinin öncelikli olduğunu bilen, gelişime açık, vizyonu geniş, pozitif ve araştırmacı ekibimizle tanışmaya ve yapabileceklerimizi görmeye davet ediyoruz. Bizimle irtibata geçmek isterseniz: Habibe Güler 0545 622 21 52, Şeyma Aktan 0541 353 92 77 ve Şengül Maytap 0554 977 61 78 telefon numaralarıyla irtibata geçebilirsiniz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.