Orhan’a başarı dilediler

Siyaset 03.02.2020 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Orhan’a başarı dilediler

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze’nin yeni ilçe başkanı Gökhan Orhan’ı ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak Orhan’a “hayırlı olsun” dediler. CHP Gebze’ye önceki gün önemli isimler konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze’nin yeni ilçe başkanı Gökhan Orhan’ı ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak Orhan’a “hayırlı olsun” dediler. Gerçekleşen ziyarete partililer de katılırken Milletvekili Tarhan ve İl Başkanı Sarıbay, çiçeği burnunda ilçe başkanı Orhan ile bir araya geldiler. KAZANAN CHP’NİN KENDİSİ Düzenlenen ziyaret programında konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Gökhan Orhan kardeşimize başarılar diliyorum. Tek isteğim görevinde iyi işlere imza atması. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” ifadesini kullanırken CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay da, “Bir kongre süreci yaşadık. Kazanan kaybeden yok. Kazanan CHP’nin kendisidir” dedi. İlçe Başkanı Gökhan Orhan da “Ziyaret beni ve yönetimimi mutlu etti, teşekkür ederim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze’nin yeni ilçe başkanı Gökhan Orhan’ı ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak Orhan’a “hayırlı olsun” dediler.

CHP Gebze’ye önceki gün önemli isimler konuk oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze’nin yeni ilçe başkanı Gökhan Orhan’ı ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarı temennisinde bulunarak Orhan’a “hayırlı olsun” dediler. Gerçekleşen ziyarete partililer de katılırken Milletvekili Tarhan ve İl Başkanı Sarıbay, çiçeği burnunda ilçe başkanı Orhan ile bir araya geldiler.

KAZANAN CHP’NİN KENDİSİ

Düzenlenen ziyaret programında konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Gökhan Orhan kardeşimize başarılar diliyorum. Tek isteğim görevinde iyi işlere imza atması. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” ifadesini kullanırken CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay da, “Bir kongre süreci yaşadık. Kazanan kaybeden yok. Kazanan CHP’nin kendisidir” dedi. İlçe Başkanı Gökhan Orhan da “Ziyaret beni ve yönetimimi mutlu etti, teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.