Orhan Pala’nın işyeri yandı!

Darıca 31.07.2019 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Orhan Pala’nın işyeri yandı!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı eski başkanlarından Orhan Pala’nın Sanayi Sitesindeki iş yerinde sabah saatlerinde yangın çıktı.

ELEKTRİK AKSAMI ALEV ALDI AK Parti kurucularından olan ve geçmişte İlçe Başkanlığı’nın yanı sıra 31 Mart Yerel Seçimlerinde partisinden Belediye Başkan Aday Adayı olan Orhan Pala ile ağabeyi Osman Pala’ya ait Pirires Mahallesi, Oktay Sokak’taki Kardeşler Makine isimli işyerinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerine haber verilmesinden önce, işyeri çalışanlarının müdahale ettiği yangının ana bilgisayardaki elektrik aksamının alev alması sonucu çıktığı belirtildi.
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı eski başkanlarından Orhan Pala’nın Sanayi Sitesindeki iş yerinde sabah saatlerinde yangın çıktı.

ELEKTRİK AKSAMI ALEV ALDI

AK Parti kurucularından olan ve geçmişte İlçe Başkanlığı’nın yanı sıra 31 Mart Yerel Seçimlerinde partisinden Belediye Başkan Aday Adayı olan Orhan Pala ile ağabeyi Osman Pala’ya ait Pirires Mahallesi, Oktay Sokak’taki Kardeşler Makine isimli işyerinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerine haber verilmesinden önce, işyeri çalışanlarının müdahale ettiği yangının ana bilgisayardaki elektrik aksamının alev alması sonucu çıktığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.