19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ortalık savaş alanına döndü!

Gündem 02.09.2020 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ortalık savaş alanına döndü!

Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Sancaktepe'de iş makinesi yüklü TIR, yokuşta kayarak  park halindeki 4 aracı ezdikten sonra bir evin duvarına çarparak durabildi. Fatih Mahallesi Berat Caddesi'nde 34 BPN 616 plakalı TIR'a iş makinesi  yüklendi. Sürücü İmdat A. idaresindeki TIR, yokuştan inerken kaymaya başladı. İş makinesi yüklü TIR, bir evin demir korkuluklarına çarptıktan sonra  caddede park halinde bulunan 4 aracı ezdi, başka bir evin duvarına çarparak  durabildi. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Kazada yaralanan olmazken, TIR'ın çarptığı 4 araç ve evin duvarında  hasar meydana geldi. Polis, çevrede güvenlik şeridi çekerek yolu trafiğe kapattı.

Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Sancaktepe'de iş makinesi yüklü TIR, yokuşta kayarak  park halindeki 4 aracı ezdikten sonra bir evin duvarına çarparak durabildi.

Fatih Mahallesi Berat Caddesi'nde 34 BPN 616 plakalı TIR'a iş makinesi  yüklendi. Sürücü İmdat A. idaresindeki TIR, yokuştan inerken kaymaya başladı.

Son dakika... Sancaktepe'de dehşet! Yokuş aşağı kayan TIR 4 araca ve eve çarptı

İş makinesi yüklü TIR, bir evin demir korkuluklarına çarptıktan sonra  caddede park halinde bulunan 4 aracı ezdi, başka bir evin duvarına çarparak  durabildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Kazada yaralanan olmazken, TIR'ın çarptığı 4 araç ve evin duvarında  hasar meydana geldi.

Polis, çevrede güvenlik şeridi çekerek yolu trafiğe kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.