Osmangazi Köprüsü’nde geçişlerde %30 artış

Kocaeli 11.01.2017 - 11:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Osmangazi Köprüsü’nde geçişlerde %30 artış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Osmangazi Köprüsü’nde fiyat indirimiyle köprü geçişlerinde yüzde 30’luk artış olduğunu söyledi.

“İNDİRİMLE GEÇİŞLER YÜZDE 30 ARTTI” Önceki gün NTV’de açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Köprü ve otoyollara yapılan fiyat artışlarıyla ilgili olarak şöyle konuştu: “1 Ocak’ta fiyatlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün fiyatı güncellendi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde biz bazı yıllarda enflasyon oranında zam yaptık, bazı yıllarda masraflar yaptık. Bunlar fiyatlara giydirilemedi. Her iki köprüde de ciddi yenilemelere gittik. Yasal mevzuat da fiyatın yansıtılmasını öngörüyor. 4,75 olan ücret 7 lira oldu. Osmangazi Köprüsü de diğer otoyollar gibi olmakla birlikte İzmir’e kadar bu projeyi devam ettirmemiz gerekiyor. Bunu bütün olarak değerlendirmemiz gerekiyor. İnsanlar Osmangazi Köprüsü’ne geldiklerinde para mı vereyim, körfezi mi dolaşayım algısı var. Köprü çok daha elverişli ve uygun, fiyatı da onun için düşürdük. Geçişler çok daha artsın diye fiyatı düşürdük. Fiyat ayarlaması sonrası yüzde Osmangazi Köprüsünde %30’luk bir artış var.”dedi.  
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Osmangazi Köprüsü’nde fiyat indirimiyle köprü geçişlerinde yüzde 30’luk artış olduğunu söyledi.

“İNDİRİMLE GEÇİŞLER YÜZDE 30 ARTTI”

Önceki gün NTV’de açıklamalarda bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Köprü ve otoyollara yapılan fiyat artışlarıyla ilgili olarak şöyle konuştu: “1 Ocak’ta fiyatlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün fiyatı güncellendi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde biz bazı yıllarda enflasyon oranında zam yaptık, bazı yıllarda masraflar yaptık. Bunlar fiyatlara giydirilemedi. Her iki köprüde de ciddi yenilemelere gittik. Yasal mevzuat da fiyatın yansıtılmasını öngörüyor. 4,75 olan ücret 7 lira oldu. Osmangazi Köprüsü de diğer otoyollar gibi olmakla birlikte İzmir’e kadar bu projeyi devam ettirmemiz gerekiyor. Bunu bütün olarak değerlendirmemiz gerekiyor. İnsanlar Osmangazi Köprüsü’ne geldiklerinde para mı vereyim, körfezi mi dolaşayım algısı var. Köprü çok daha elverişli ve uygun, fiyatı da onun için düşürdük. Geçişler çok daha artsın diye fiyatı düşürdük. Fiyat ayarlaması sonrası yüzde Osmangazi Köprüsünde %30’luk bir artış var.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.