19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Osmanoğlu resmen başkan

Siyaset 01.04.2020 - 18:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Osmanoğlu resmen başkan

Geçtiğimiz günlerdeki haberimizde duyurduğumuz eski Başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin Gebze ilçe başkanlığı görevine Müslüm Osmanoğlu atandı. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Osmanoğlu'na yetki belgesini takdim etti. Osmanoğlu yaptığı açıklamada “Herkes için hayırlı olsun, güzel bir gelecek için gelecek partisindeyim, Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. En kısa sürede yönetim kurulumu oluşturup onaya sunacağım. İlçe binası olarak daha önce İyi Partinin faaliyet gösterdiği Sultan Orhan Mahallesindeki binayı tuttum. En kısa sürede hizmete alacağız ” dedi. Müslüm Osmanoğlu 1978 Erzurum Şenkaya doğumlu olan Osmanoğlu bir çok amatör spor kulübü ve derneklerde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketi bulunan Osmanoğlu evli ve üç çocuk babası.

Geçtiğimiz günlerdeki haberimizde duyurduğumuz eski Başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin Gebze ilçe başkanlığı görevine Müslüm Osmanoğlu atandı. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Osmanoğlu'na yetki belgesini takdim etti. Osmanoğlu yaptığı açıklamada “Herkes için hayırlı olsun, güzel bir gelecek için gelecek partisindeyim, Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. En kısa sürede yönetim kurulumu oluşturup onaya sunacağım. İlçe binası olarak daha önce İyi Partinin faaliyet gösterdiği Sultan Orhan Mahallesindeki binayı tuttum. En kısa sürede hizmete alacağız ” dedi.

Müslüm Osmanoğlu

1978 Erzurum Şenkaya doğumlu olan Osmanoğlu bir çok amatör spor kulübü ve derneklerde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketi bulunan Osmanoğlu evli ve üç çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.