Osmanyılmaz Projesi için kamulaştırma

Gebze 24.01.2015 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Osmanyılmaz Projesi için kamulaştırma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait işyerlerinin satış ve kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığı nda yapıldı. Encüme nde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait işyerlerinin satış ve kiralama ihaleleri yapıldı. Encüme nde satış ve kiralama ihalelerinin yanı sıra 111 adet idari para cezası kesilmesi ve kamulaştırma kararları alındı. SATIŞ VE KİRALAMA İHALELERİ İzmit Kemalpaşa 256 ada 56 parselde bulunan 12 No'lu zemin kat işyeri 132 bin 500 TL'ye Meryem Hacıeyüpoğlu'na satıldı. Doğu Kışla Gençlik Parkı' nda bulunan 26 No'lu kafeteryaKubilay Kara'ya 3 yıl süreliğine 7 bin TL'ye kiralandı. Derince 60 Evler sahili nde bulunan 27 adet sandal çekek yeri Selahattin Gülez' e yıllık 4 bin 95 TL+KDV'ye kiralandı. İDARİ PARA CEZALARI VE KAMULAŞTIRMA KARARLARI Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'nın teklifi ile 1608 sayılı kanunun 1. maddesinin ihaleli gerekçesiyle 64 adet idari para cezası kesilmesine, yine aynı daire başkanlığı teklifi ile 1608 sayılı kanunun 1. maddesinin ihaleli gerekçesiyle şikayet dilekçesi bulunan 47 adet idari para cezası kesilmesine karar verildi. Çayırköy-Deretepe Kent sel Gelişim Projesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Mezarlığı Projesi kapsamı nda kalan parseller ve üzerindeki binalar için kamulaştırma kararı alındı. Karamür sel Okul Projesi' nde kalan parseller ve Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'ndeki Otopark Alanı Projesi kapsamı ndakalan 290 ada 55 No'lu par sel üzerindeki binaların kamulaştırılmasına karar verildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait işyerlerinin satış ve kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığı nda yapıldı. Encüme nde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait işyerlerinin satış ve kiralama ihaleleri yapıldı. Encüme nde satış ve kiralama ihalelerinin yanı sıra 111 adet idari para cezası kesilmesi ve kamulaştırma kararları alındı.

SATIŞ VE KİRALAMA İHALELERİ

İzmit Kemalpaşa 256 ada 56 parselde bulunan 12 No'lu zemin kat işyeri 132 bin 500 TL'ye Meryem Hacıeyüpoğlu'na satıldı. Doğu Kışla Gençlik Parkı' nda bulunan 26 No'lu kafeteryaKubilay Kara'ya 3 yıl süreliğine 7 bin TL'ye kiralandı. Derince 60 Evler sahili nde bulunan 27 adet sandal çekek yeri Selahattin Gülez' e yıllık 4 bin 95 TL+KDV'ye kiralandı.

İDARİ PARA CEZALARI VE KAMULAŞTIRMA KARARLARI

Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'nın teklifi ile 1608 sayılı kanunun 1. maddesinin ihaleli gerekçesiyle 64 adet idari para cezası kesilmesine, yine aynı daire başkanlığı teklifi ile 1608 sayılı kanunun 1. maddesinin ihaleli gerekçesiyle şikayet dilekçesi bulunan 47 adet idari para cezası kesilmesine karar verildi. Çayırköy-Deretepe Kent sel Gelişim Projesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Mezarlığı Projesi kapsamı nda kalan parseller ve üzerindeki binalar için kamulaştırma kararı alındı. Karamür sel Okul Projesi' nde kalan parseller ve Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'ndeki Otopark Alanı Projesi kapsamı ndakalan 290 ada 55 No'lu par sel üzerindeki binaların kamulaştırılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.