19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Oto Hırsızlarına Darbe!

Darıca 27.06.2018 - 19:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Oto Hırsızlarına Darbe!

 Kocaeli'de çaldıkları araçların motor ve şasi numaralarını değiştirerek yeniden piyasaya süren çete, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. şahısların ifadelerinde yola çıkan polis ekipleri 22'si çalıntı, 7'si ise motor ve şasi numarası değiştirilmiş toplam 29 araca el koydu.  Edinilen bilgilere göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda çok sayıda oto hırsızlığı ihbarının gelmesi üzerine gelen ihbarlar için çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından başlatılan fiziki ve teknik takibin ardından liderliğini 57 yaşındaki A.İ.'nin yaptığını belirlediği çetenin izine ulaşıldı. Çete üyeleri operasyonla yakalandı Çete üyelerinin organize olarak oto hırsızlığı yaptığı ve çalınan araçlara sahte belge hazırlayarak motor ve şasi numaralarını değiştirip yeniden sattıklarını belirleyen polis ekipleri, şüphelilerin Kocaeli ve Artvin'deki adreslerine ulaştı. Şahısların adreslerinin belirlenmesinin ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda polis ekipleri, çete lideri A.İ. ve oğlu M.İ.'yi Kocaeli'nin Darıcailçesinde; E.B.'yi Körfez ilçesinde M.B.'yi ise Artvin'in Şavşat ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. 29 araca el konuldu Gözaltına alınan şahıslar Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şahısların emniyetteki ifadelerinden yola çıkan polis ekipleri, 22'si çalıntı, 7'sinin motor ve şasi numarası değiştirilmiş toplam 29 araca el koydu. Olayla ilgili 1 şahısın arama çalışmaları devam ediyor Gözaltına alınan şüpheliler Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili bir şüphelinin de firari olduğu ve yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 Kocaeli'de çaldıkları araçların motor ve şasi numaralarını değiştirerek yeniden piyasaya süren çete, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. şahısların ifadelerinde yola çıkan polis ekipleri 22'si çalıntı, 7'si ise motor ve şasi numarası değiştirilmiş toplam 29 araca el koydu. 
Edinilen bilgilere göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, son zamanlarda çok sayıda oto hırsızlığı ihbarının gelmesi üzerine gelen ihbarlar için çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından başlatılan fiziki ve teknik takibin ardından liderliğini 57 yaşındaki A.İ.'nin yaptığını belirlediği çetenin izine ulaşıldı.
Çete üyeleri operasyonla yakalandı
Çete üyelerinin organize olarak oto hırsızlığı yaptığı ve çalınan araçlara sahte belge hazırlayarak motor ve şasi numaralarını değiştirip yeniden sattıklarını belirleyen polis ekipleri, şüphelilerin Kocaeli ve Artvin'deki adreslerine ulaştı. Şahısların adreslerinin belirlenmesinin ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda polis ekipleri, çete lideri A.İ. ve oğlu M.İ.'yi Kocaeli'nin Darıcailçesinde; E.B.'yi Körfez ilçesinde M.B.'yi ise Artvin'in Şavşat ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.
29 araca el konuldu
Gözaltına alınan şahıslar Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şahısların emniyetteki ifadelerinden yola çıkan polis ekipleri, 22'si çalıntı, 7'sinin motor ve şasi numarası değiştirilmiş toplam 29 araca el koydu.
Olayla ilgili 1 şahısın arama çalışmaları devam ediyor
Gözaltına alınan şüpheliler Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili bir şüphelinin de firari olduğu ve yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.