Otoparkı Trafik Vakfına iade edeceğiz!

Spor 06.12.2019 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Otoparkı Trafik Vakfına iade edeceğiz!

Gebzespor Başkan Adayı Recep Avcı dün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile resmi olarak aday olduğunu açıkladı. Dün akşam resmi olarak adaylığını açıklayan Recep Avcı, Gebzespor’da yaşanan süreci anlattıktan sonra Gebzespor’da tribünde, çarşıda, sokakta ve Gebzespor Tesislerinde sevgi kardeşlik dostluk hakim olacak” dedi. Gebzespor Başkan Adayı Recep Avcı dün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile resmi olarak aday olduğunu açıkladı. Basın toplantısında konuşan Avcı, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nın içindeki otopark alanı ile ilgili de konuşarak, ‘Bizim işimiz futbol kulübü yöneticiliği, sporcu yetiştirme işi olacak. Otopark işi bizim işimiz değil. O iş bize ve kulübümüze zarar verir. Biz göreve geldiğimizde İl Spor Müdürlüğü ile konuşarak ve Sayın Kaymakamımızla istişare ederek, otoparkı Gebze Emniyet Vakfına verilmesi için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Gebzespor Başkan Adayı Recep Avcı dün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile resmi olarak aday olduğunu açıkladı. Dün akşam resmi olarak adaylığını açıklayan Recep Avcı, Gebzespor’da yaşanan süreci anlattıktan sonra Gebzespor’da tribünde, çarşıda, sokakta ve Gebzespor Tesislerinde sevgi kardeşlik dostluk hakim olacak” dedi.

Gebzespor Başkan Adayı Recep Avcı dün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile resmi olarak aday olduğunu açıkladı. Basın toplantısında konuşan Avcı, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nın içindeki otopark alanı ile ilgili de konuşarak, ‘Bizim işimiz futbol kulübü yöneticiliği, sporcu yetiştirme işi olacak. Otopark işi bizim işimiz değil. O iş bize ve kulübümüze zarar verir. Biz göreve geldiğimizde İl Spor Müdürlüğü ile konuşarak ve Sayın Kaymakamımızla istişare ederek, otoparkı Gebze Emniyet Vakfına verilmesi için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.