Ovacık’tan Başkan Büyükgöz’e Teşekkür

Gebze 21.05.2020 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ovacık’tan Başkan Büyükgöz’e Teşekkür

Doğalgaz altyapı imalat çalışmalarının tamamlandığı Gebze’nin kırsal yerleşim yerlerinden Ovacık Mahallesi’nin sokakları parke taşlarla donatılarak yenilendi. Ovacık sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ziya Güler, çalışmalarından ve hizmetlerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. Ovacık Mahallesi’nin sokakları yenilendi. Doğalgaz altyapı imalat çalışmalarının tamamlandığı Gebze’nin kırsal yerleşim yerlerinden Ovacık Mahallesi’nin sokakları yenilendi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına başlayan fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler Ovacık Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı sokakları baştan aşağı parke taşlarla donattı. Geçtiğimiz günlerde Gebze’nin kırsal mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ovacık’ta tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan yardımcısı Sedat Çelik ve Ovacık Mahallesi Muhtarı Ziya Güler ile birlikte mahallede incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla da sohbet etti. Ovacık sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ziya Güler, çalışmalarından ve hizmetlerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti. 

Doğalgaz altyapı imalat çalışmalarının tamamlandığı Gebze’nin kırsal yerleşim yerlerinden Ovacık Mahallesi’nin sokakları parke taşlarla donatılarak yenilendi. Ovacık sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ziya Güler, çalışmalarından ve hizmetlerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti.

Ovacık Mahallesi’nin sokakları yenilendi. Doğalgaz altyapı imalat çalışmalarının tamamlandığı Gebze’nin kırsal yerleşim yerlerinden Ovacık Mahallesi’nin sokakları yenilendi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına başlayan fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler Ovacık Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı sokakları baştan aşağı parke taşlarla donattı. Geçtiğimiz günlerde Gebze’nin kırsal mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ovacık’ta tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan yardımcısı Sedat Çelik ve Ovacık Mahallesi Muhtarı Ziya Güler ile birlikte mahallede incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla da sohbet etti. Ovacık sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ziya Güler, çalışmalarından ve hizmetlerinden ötürü Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.