Ovacıklılarda önce kongre sonra iftar!

Darıca 12.06.2017 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ovacıklılarda önce kongre sonra iftar!

Darıca’da faaliyet gösteren Karabük Ovacıklılar Derneği 1. Olağan Genel Kurulu önceki gün dernek binasında gerçekleşti. Darıca Karabük Ovacıklılar Derneği 1. Olağan Genel Kurulu önceki gün dernek binasında gerçekleşti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan kongrede Başkanlığa Fatih Kaya seçildi. İki listeli olarak gerçekleşen kongre de, adaylardan Salim Kaya, Kongre yerinde olmadığı için tek listeli gerçekleşti. BAŞKAN KAYA TEŞEKKÜR ETTİ Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Fatih Kaya, “Birlik beraberlik ve dayanışma içinde olacağımız yeni bir dönem diliyorum. Genel Kurulumuza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de çok çalışarak derneğimize katkı sunacağız.” Dedi. ÖNCE KONGRE SONRA İFTAR Darıca Karabük Ovacıklılar Derneği yönetimi ve üyeleri kongre sonrası birlikte iftar yaptı. İftar programına Gaziosmanpaşa Ovacıklılar Derneği Başkanı İlhan Ünsal, MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, Karabüklü Hasan Coşkun katıldı.

Darıca’da faaliyet gösteren Karabük Ovacıklılar Derneği 1. Olağan Genel Kurulu önceki gün dernek binasında gerçekleşti.

Darıca Karabük Ovacıklılar Derneği 1. Olağan Genel Kurulu önceki gün dernek binasında gerçekleşti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan kongrede Başkanlığa Fatih Kaya seçildi. İki listeli olarak gerçekleşen kongre de, adaylardan Salim Kaya, Kongre yerinde olmadığı için tek listeli gerçekleşti.

BAŞKAN KAYA TEŞEKKÜR ETTİ

Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Fatih Kaya, “Birlik beraberlik ve dayanışma içinde olacağımız yeni bir dönem diliyorum. Genel Kurulumuza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de çok çalışarak derneğimize katkı sunacağız.” Dedi.

ÖNCE KONGRE SONRA İFTAR

Darıca Karabük Ovacıklılar Derneği yönetimi ve üyeleri kongre sonrası birlikte iftar yaptı. İftar programına Gaziosmanpaşa Ovacıklılar Derneği Başkanı İlhan Ünsal, MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Doğan, Karabüklü Hasan Coşkun katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.