Oya Akdeniz “göreve devam” dedi

Siyaset 07.02.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Oya Akdeniz “göreve devam” dedi

16 Şubat’ta gerçekleştirilecek CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Kongresi öncesi mevcut ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz düzenlediği toplantı yeniden aday olduğunu açıkladı. CHP’li Oya Akdeniz kadın kolları başkanlığına adaylık açıklamasını dün akşam ilçe binasında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Birgül Belek, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları başkan adayları Hilmiye Selçuk ve Nevriye Cura Gir ile çok sayıda partili katıldı. HİÇ BİRİNİN BİR FARKI YOKTUR Gerçekleşen toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuşarak, “İlçe kadın kolları kongresi için aday olmak isteyen partililerimiz adaylıklarını açıklıyorlar. Daha önce üstüne basa basa söyledik ne kadar çok aday olursa biz ondan memnun oluruz. Çünkü o iki şeyin göstergesidir. Bir CHP’ye olan inanç artmış iki CHP Darıca ilçe yönetiminin bu işi başaracağına yönelik inanç artmış demektir. Dolasıyla aday olanların sayısı artıkça ben daha çok onure oluyorum. Onlara sürekli aynı şeyi söyledim. Birlik ve beraberliği nasıl sağlarız? Bunu iletişimle sağlarız. Hiçbir arkadaşımızın diğerinden bizim için farkı yoktur. Oya hanımı tebrik ediyorum” dedi.  PARTİM İÇİN YENİDEN ADAYIM CHP’li Gökhan Aktaş’ın ardından CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve adayı Oya Akdeniz konuşma yaparak, “Hepiniz adaylık açıklamamıza hoş geldiniz. 40 yıldır Darıca’da ikamet ediyorum. Kendimizi bildik bileli CHP’liyiz. Görev yaptığım dönem boyunca kadın kolları yönetimin ve dışından bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Partimiz için neler yapabiliriz diye yola çıktık. Kadın kollarımızın bütçesi olmadığı için ilk olarak bütçe oluşturmak bir dizi projeler hayata geçirdik. Kadın kolları olarak bir kermes düzenledik. Kermesimizden elde ettiğimiz bütçe ile hem bazı projeleri hayata geçirdik hem de yardımı muhtaç ailelere yardım ettik. 16 Şubat’taki kongrede yeniden adayım” şeklinde konuştu.

16 Şubat’ta gerçekleştirilecek CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Kongresi öncesi mevcut ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz düzenlediği toplantı yeniden aday olduğunu açıkladı. CHP’li Oya Akdeniz kadın kolları başkanlığına adaylık açıklamasını dün akşam ilçe binasında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Birgül Belek, CHP Darıca İlçe Kadın Kolları başkan adayları Hilmiye Selçuk ve Nevriye Cura Gir ile çok sayıda partili katıldı.

HİÇ BİRİNİN BİR FARKI YOKTUR

Gerçekleşen toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuşarak, “İlçe kadın kolları kongresi için aday olmak isteyen partililerimiz adaylıklarını açıklıyorlar. Daha önce üstüne basa basa söyledik ne kadar çok aday olursa biz ondan memnun oluruz. Çünkü o iki şeyin göstergesidir. Bir CHP’ye olan inanç artmış iki CHP Darıca ilçe yönetiminin bu işi başaracağına yönelik inanç artmış demektir. Dolasıyla aday olanların sayısı artıkça ben daha çok onure oluyorum. Onlara sürekli aynı şeyi söyledim. Birlik ve beraberliği nasıl sağlarız? Bunu iletişimle sağlarız. Hiçbir arkadaşımızın diğerinden bizim için farkı yoktur. Oya hanımı tebrik ediyorum” dedi. 

PARTİM İÇİN YENİDEN ADAYIM

CHP’li Gökhan Aktaş’ın ardından CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve adayı Oya Akdeniz konuşma yaparak, “Hepiniz adaylık açıklamamıza hoş geldiniz. 40 yıldır Darıca’da ikamet ediyorum. Kendimizi bildik bileli CHP’liyiz. Görev yaptığım dönem boyunca kadın kolları yönetimin ve dışından bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Partimiz için neler yapabiliriz diye yola çıktık. Kadın kollarımızın bütçesi olmadığı için ilk olarak bütçe oluşturmak bir dizi projeler hayata geçirdik. Kadın kolları olarak bir kermes düzenledik. Kermesimizden elde ettiğimiz bütçe ile hem bazı projeleri hayata geçirdik hem de yardımı muhtaç ailelere yardım ettik. 16 Şubat’taki kongrede yeniden adayım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.