GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Oynanacak ama ne zaman?

Spor 03.04.2020 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Oynanacak ama ne zaman?

19 Mart Perşembe günü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, federasyon başkanlarıyla yaptığı toplantı sonunda tüm liglerin tatil olduğunu spor kamuoyuna açıklamıştı. Daha sonra Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil liglerin nisan ayının ortasında veya sonunda başlama ihtimalinin olduğunu belirmişti. Bu açıklamalarının ardından koronavirüs salgının etkisi ülkemizde daha ciddi hissedildi. İki haftadır ülkemizde tüm branşlarda profesyonel ve amatör maçlar oynanmadığı bu dönemde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak ve eski Milli kaleci Rüştü Reçber’in rahatsızlanması spor kamuoyunu endişeye sevk etmişti. NET BİR TARİH YOK Aradan geçen iki haftanın ardından ne devlet yetkilileri nede Türkiye Futbol Federasyonu önlerini net göremedikleri için liglerin başlama tarihlerini henüz açıklayamadı. Tüm Avrupa’da olduğu gibi Türkiye ligleri kış uykusunu yaşarken, ülkemizin koronavirüs belasından ne zaman kurtulacağı henüz netlik kazanmadı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’nin yaptığı açıklama ise yüreklere biraz su serpti. Ceferin, “Önceliğimiz ligleri bitirmek, seyircisiz olsa da, yaz aylarında olsa da öncelik bu. Önemli olan haziran sonunda tekrar başlamak, yoksa bu sezon kayıp bir sezon olur" dedi. Spor camiası maçların ne zaman başlayacağını ve liglerin akıbetini merak ediyor.

19 Mart Perşembe günü Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, federasyon başkanlarıyla yaptığı toplantı sonunda tüm liglerin tatil olduğunu spor kamuoyuna açıklamıştı. Daha sonra Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil liglerin nisan ayının ortasında veya sonunda başlama ihtimalinin olduğunu belirmişti. Bu açıklamalarının ardından koronavirüs salgının etkisi ülkemizde daha ciddi hissedildi. İki haftadır ülkemizde tüm branşlarda profesyonel ve amatör maçlar oynanmadığı bu dönemde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak ve eski Milli kaleci Rüştü Reçber’in rahatsızlanması spor kamuoyunu endişeye sevk etmişti.

NET BİR TARİH YOK

Aradan geçen iki haftanın ardından ne devlet yetkilileri nede Türkiye Futbol Federasyonu önlerini net göremedikleri için liglerin başlama tarihlerini henüz açıklayamadı. Tüm Avrupa’da olduğu gibi Türkiye ligleri kış uykusunu yaşarken, ülkemizin koronavirüs belasından ne zaman kurtulacağı henüz netlik kazanmadı. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’nin yaptığı açıklama ise yüreklere biraz su serpti. Ceferin, “Önceliğimiz ligleri bitirmek, seyircisiz olsa da, yaz aylarında olsa da öncelik bu. Önemli olan haziran sonunda tekrar başlamak, yoksa bu sezon kayıp bir sezon olur" dedi. Spor camiası maçların ne zaman başlayacağını ve liglerin akıbetini merak ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.