19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özbayrak Başkan oldu

Darıca 16.02.2017 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Özbayrak Başkan oldu

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında Hegsagone Hotel’de ilki gerçekleşen Darıca Turizm Birliği’nin kurulmasına ilişkin toplantının ikincisi yine aynı otelde yapıldı.

Sosyal tesis ve Otel İşletmecileri, İl Turizm Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Temsilcisi ve diğer kurum ve kuruluşların katıldığı ilk toplantının ikincisinde Kaymakam Karaman  yer almadı. Darıca Turizm Birliği adı altında ki oluşumun yönetiminin belirlendiği toplantıda Bayramoğlu Resort Otel Müdürü Hüseyin Özbayrak oybirliği ile başkan seçildi. Yönetim Kurulunda ise Paradise İsland Otel adına Murat Kaya, Elit Otel Adına Yusuf Yıldız, Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı adına Gökmen Aydın yer aldılar. ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI Toplantıda Darıca’nın zenginlik ve farklılıknı mahalli ve ulusal gazeteler yolu ile kamuoyuna tanıtılması, sempozyum, panel, ve konferans gibi etkinliklerin düzenlenmesi, fuar alanlarının oluşturulması, sağlık ve deniz turizminin  geliştirilmesi, turizm envanterinin çıkarılması, tanınmış simaların Darıca’ya getirilmesi, spor organizasyonlarının Darıca’da yapılması, Turizm Çalıştayı’nın kurulması, Avrupa’da faaliyet gösteren turizm fuarına  Gebze Ticaret odası öncülüğünde  ekip gönderilmesi gibi konular tartışılarak karara bağlandı. ASLAN ÇİMENTI KALKMALI Toplantıya katılan kurum ve kuruluş temsilcileri görüşlerini belirterek turizmin canlanması adına önerilerini sundular. Aslan Çimento fabrikasının deniz turizminin kalkınması adına olumsuz bir tesis olma özelliği taşıdığı belirten kurum temsilcileri, Darıca’nın fuarlardfa hangi özelliklerini tanıtacaklarına dair sorularını da turizm masası yetkililerine yönelttiler. Darıca’nın bir hikayesi olması gerektiğini belirten katılımcılar, Hannover fuarına gidilmesine gerek olmadığını da belirttiler. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında Hegsagone Hotel’de ilki gerçekleşen Darıca Turizm Birliği’nin kurulmasına ilişkin toplantının ikincisi yine aynı otelde yapıldı.

Sosyal tesis ve Otel İşletmecileri, İl Turizm Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Temsilcisi ve diğer kurum ve kuruluşların katıldığı ilk toplantının ikincisinde Kaymakam Karaman  yer almadı. Darıca Turizm Birliği adı altında ki oluşumun yönetiminin belirlendiği toplantıda Bayramoğlu Resort Otel Müdürü Hüseyin Özbayrak oybirliği ile başkan seçildi. Yönetim Kurulunda ise Paradise İsland Otel adına Murat Kaya, Elit Otel Adına Yusuf Yıldız, Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı adına Gökmen Aydın yer aldılar.

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

Toplantıda Darıca’nın zenginlik ve farklılıknı mahalli ve ulusal gazeteler yolu ile kamuoyuna tanıtılması, sempozyum, panel, ve konferans gibi etkinliklerin düzenlenmesi, fuar alanlarının oluşturulması, sağlık ve deniz turizminin  geliştirilmesi, turizm envanterinin çıkarılması, tanınmış simaların Darıca’ya getirilmesi, spor organizasyonlarının Darıca’da yapılması, Turizm Çalıştayı’nın kurulması, Avrupa’da faaliyet gösteren turizm fuarına  Gebze Ticaret odası öncülüğünde  ekip gönderilmesi gibi konular tartışılarak karara bağlandı.

ASLAN ÇİMENTI KALKMALI

Toplantıya katılan kurum ve kuruluş temsilcileri görüşlerini belirterek turizmin canlanması adına önerilerini sundular. Aslan Çimento fabrikasının deniz turizminin kalkınması adına olumsuz bir tesis olma özelliği taşıdığı belirten kurum temsilcileri, Darıca’nın fuarlardfa hangi özelliklerini tanıtacaklarına dair sorularını da turizm masası yetkililerine yönelttiler. Darıca’nın bir hikayesi olması gerektiğini belirten katılımcılar, Hannover fuarına gidilmesine gerek olmadığını da belirttiler.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.