Özdemir, Çayırova'yı temsil etti!

Spor 20.07.2019 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özdemir, Çayırova'yı temsil etti!

5-7 Temmuz tarihleri arasında Hırvatistan da yapılan Minik-Yıldız Dünya Karate Liginde Ülkemizi HAKEM olarak temsil eden Çayırova Karate Antrenörü ve Dünya ve Avrupa Karate Federasyonları A klasman Hakemi Hazim Özdemir 70 Ülkeden 2578 sporcunun katıldığı bu çok önemli şampiyonada birçok final maçını başarı ile yöneterek otoritelerden TAM puan aldı. Dünya Karate Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve U12 ve U14 kategorilerinde Dünyadaki en önemli şampiyona olan bu şampiyonada başarı ile görev yapan Hazim Özdemir Çayırova'yı çok iyi bir şekilde temsil ederken tarafsız ve mükemmel hakemliği ile birbirinden önemli birçok final maçında başarı ile görev aldı.   Türkiye Karate Federasyonunun Dünya ve Avrupa Kata-Kumite A klasman hakemleri arasında yer alan Çayırova Karate Antrenörü ve Dünya ve Avrupa Karate Federasyonları A klasman Hakemi Hazim Özdemir yoğun yaz döneminde Mini Dünya Şampiyonası niteliğinde olan ve 2020 Tokyo olimpiyat oyunlarına puan verecek olan Japonya / Tokyo Premier lig Karate müsabakalarında da görev alacak.

5-7 Temmuz tarihleri arasında Hırvatistan da yapılan Minik-Yıldız Dünya Karate Liginde Ülkemizi HAKEM olarak temsil eden Çayırova Karate Antrenörü ve Dünya ve Avrupa Karate Federasyonları A klasman Hakemi Hazim Özdemir 70 Ülkeden 2578 sporcunun katıldığı bu çok önemli şampiyonada birçok final maçını başarı ile yöneterek otoritelerden TAM puan aldı.

Dünya Karate Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve U12 ve U14 kategorilerinde Dünyadaki en önemli şampiyona olan bu şampiyonada başarı ile görev yapan Hazim Özdemir Çayırova'yı çok iyi bir şekilde temsil ederken tarafsız ve mükemmel hakemliği ile birbirinden önemli birçok final maçında başarı ile görev aldı.
 
Türkiye Karate Federasyonunun Dünya ve Avrupa Kata-Kumite A klasman hakemleri arasında yer alan Çayırova Karate Antrenörü ve Dünya ve Avrupa Karate Federasyonları A klasman Hakemi Hazim Özdemir yoğun yaz döneminde Mini Dünya Şampiyonası niteliğinde olan ve 2020 Tokyo olimpiyat oyunlarına puan verecek olan Japonya / Tokyo Premier lig Karate müsabakalarında da görev alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.