Özel çocuklara özel bahçe

Gebze 18.05.2017 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Özel çocuklara özel bahçe

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan “Duyu Park” projesinin Gebze Özel ve Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama merkezlerinde başlanması için verdiği talimatın ardından “Duygu Bahçesi” tamamlanarak açılışı gerçekleştirildi.

Gebze Özel ve Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde gerçekleşen açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanısıra, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, ilçe belediye meclis üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.  Karaosmanoğlu, “Rabbimizin sınavı olan ve bizlere emanet olan bu çocukların önünü açmak, kendilerine yeter haline gelmesine katkı vermek görevimizdir. Engelli kardeşlerimize ve çocuklarımıza yeterli bakım göstermezsek bu sınavdan başarılı olamayız. Onların önünü açtıkça, aldıkları eğitimler çocuklarımızın hayatını kolaylaştırdıkça bizlere farklı mutluluklar tattıracaklardır. Duyu Park projemiz çerçevesinde böyle bir taleple gelen okul müdürümüze, okul aile birliği yönetimimize ve derneğimize teşekkür ederim.” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun parkı merkeze kazandırlması noktasında ki desteğinden dolayı  Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Özel ve Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Şehnaz Özçam’da bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Özel çocukların gösterilerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na plaket ve hediye sunumunun gerçekleştiği törenin sonunda tüm davetliler hep birlikte çevre düzenlemesi tamamlanmış bahçeyi gezdi. Haber: Adnan Ayvaz  
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan “Duyu Park” projesinin Gebze Özel ve Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama merkezlerinde başlanması için verdiği talimatın ardından “Duygu Bahçesi” tamamlanarak açılışı gerçekleştirildi.

Gebze Özel ve Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde gerçekleşen açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanısıra, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, ilçe belediye meclis üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.  Karaosmanoğlu, “Rabbimizin sınavı olan ve bizlere emanet olan bu çocukların önünü açmak, kendilerine yeter haline gelmesine katkı vermek görevimizdir. Engelli kardeşlerimize ve çocuklarımıza yeterli bakım göstermezsek bu sınavdan başarılı olamayız. Onların önünü açtıkça, aldıkları eğitimler çocuklarımızın hayatını kolaylaştırdıkça bizlere farklı mutluluklar tattıracaklardır. Duyu Park projemiz çerçevesinde böyle bir taleple gelen okul müdürümüze, okul aile birliği yönetimimize ve derneğimize teşekkür ederim.” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun parkı merkeze kazandırlması noktasında ki desteğinden dolayı  Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve Gebze Özel ve Yumrukaya Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Şehnaz Özçam’da bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Özel çocukların gösterilerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na plaket ve hediye sunumunun gerçekleştiği törenin sonunda tüm davetliler hep birlikte çevre düzenlemesi tamamlanmış bahçeyi gezdi.

Haber: Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.