ÖZEL İLİM’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Darıca 14.06.2019 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÖZEL İLİM’DE MEZUNİYET COŞKUSU

Özel İlim Eğitim Kurumları tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 2018-2019 Öğretim Yılı Sene sonu Mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet töreninde 8. Sınıf öğrencileri diplomalarını alırken mezun olmanın heyecanını yaşadılar. Program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Sunuculuğunu Şevval Beyza Kasapoğlu, Muhammed Said Asilsoy ve İngilizce olarak da Cemal Arif Çengelci yaptı. Tören Okul Müdürü Halil Bulut’un konuşması ile başladı. Anasınıfı öğrencilerinin gösterileri, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin halk oyunları gösterileri, 1. Sınıf öğrencilerinin İngilizce gösterisi, Taha Demirci’nin şiiri, 2. Sınıf öğrencilerinin Türk Çocuğu dans gösterisi ve koroların ardından çeşitli dallarda derecelere giren öğrencilere ödül töreni ve Öğretmenlere plaket takdimi yapıldı. Program, 8. Sınıf öğrencilerinin mezuniyeti ile devam etti. Okul birincisi Azra Reyyan Duran, ikinci Yiğit Emin Kolan, üçüncü Fatma Zehra Özçelik oldu. Duran, kütük çakma merasiminin arından birincilik konuşmasını yaptı. Bayrak teslim töreni ile Azra Reyyan Duran, 7. Sınıf öğrencilerinden birinci Ömer Ahmet Işık’a bayrağı, Yiğit Emin Kolan ise bayrağı Fatih Bulut’a teslim etti. Belgelerini alan öğrenciler gayretlerinin sonunda kazandıkları ödülün gururunu yaşayarak keplerini havaya attılar. Salonu hınca hınç dolduran veliler duygu dolu anlar yaşadılar. Müzik ile eğlencenin ardından tören sona erdi.

Özel İlim Eğitim Kurumları tarafından Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 2018-2019 Öğretim Yılı Sene sonu Mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet töreninde 8. Sınıf öğrencileri diplomalarını alırken mezun olmanın heyecanını yaşadılar.

Program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Sunuculuğunu Şevval Beyza Kasapoğlu, Muhammed Said Asilsoy ve İngilizce olarak da Cemal Arif Çengelci yaptı. Tören Okul Müdürü Halil Bulut’un konuşması ile başladı. Anasınıfı öğrencilerinin gösterileri, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin halk oyunları gösterileri, 1. Sınıf öğrencilerinin İngilizce gösterisi, Taha Demirci’nin şiiri, 2. Sınıf öğrencilerinin Türk Çocuğu dans gösterisi ve koroların ardından çeşitli dallarda derecelere giren öğrencilere ödül töreni ve Öğretmenlere plaket takdimi yapıldı.

Program, 8. Sınıf öğrencilerinin mezuniyeti ile devam etti. Okul birincisi Azra Reyyan Duran, ikinci Yiğit Emin Kolan, üçüncü Fatma Zehra Özçelik oldu. Duran, kütük çakma merasiminin arından birincilik konuşmasını yaptı. Bayrak teslim töreni ile Azra Reyyan Duran, 7. Sınıf öğrencilerinden birinci Ömer Ahmet Işık’a bayrağı, Yiğit Emin Kolan ise bayrağı Fatih Bulut’a teslim etti. Belgelerini alan öğrenciler gayretlerinin sonunda kazandıkları ödülün gururunu yaşayarak keplerini havaya attılar. Salonu hınca hınç dolduran veliler duygu dolu anlar yaşadılar. Müzik ile eğlencenin ardından tören sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.