19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖZEL İLİM MARATONA HAZIR

Spor 10.10.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİM MARATONA HAZIR

Özel İlim ailesi 6.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na hazır. Darıca Belediyesi tarafından 15 Ekim Pazar Günü saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek yarı maratona, Özel İlim öğretmenleri, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri aileleri ile birlikte katılacaklar. Sporun önemi ve öğrencilerini spor yapmaya teşvikleri konusunda atılımlar yapan Okul Müdürü Halil Bulut, ‘’ Bu ve buna benzer spor etkinliklerinde yer almayı, öğrencilerimizin de aileleri ile birlikte katılımlarını desteklemekteyiz. Düzenli yapılan spor, bireyin hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendini iyi hmesini sağlar. Bunun yanında fiziksel aktivitede bulunan çocuklar, sözel ve sayısal testlerde gelişmeler yaşamaktadırlar’’ dedi. Özel İlim Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan ‘’ Spor yapmamız sayesinde birçok organımız sağlığını korumakta ayrıca vücudunuzun bağışıklık gücü de artmaktadır. Spor yapmak yaşam enerjisini yükseltmek açısından çok önemlidir. Bu yüzden, sporu hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi yapmalıyız, çocuklarımıza da bu bilinci küçük yaşlarda aşılamaktayız’’ dedi.

Özel İlim ailesi 6.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu’na hazır. Darıca Belediyesi tarafından 15 Ekim Pazar Günü saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek yarı maratona, Özel İlim öğretmenleri, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri aileleri ile birlikte katılacaklar. Sporun önemi ve öğrencilerini spor yapmaya teşvikleri konusunda atılımlar yapan Okul Müdürü Halil Bulut, ‘’ Bu ve buna benzer spor etkinliklerinde yer almayı, öğrencilerimizin de aileleri ile birlikte katılımlarını desteklemekteyiz. Düzenli yapılan spor, bireyin hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendini iyi hmesini sağlar. Bunun yanında fiziksel aktivitede bulunan çocuklar, sözel ve sayısal testlerde gelişmeler yaşamaktadırlar’’ dedi.

Özel İlim Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan ‘’ Spor yapmamız sayesinde birçok organımız sağlığını korumakta ayrıca vücudunuzun bağışıklık gücü de artmaktadır. Spor yapmak yaşam enerjisini yükseltmek açısından çok önemlidir. Bu yüzden, sporu hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi yapmalıyız, çocuklarımıza da bu bilinci küçük yaşlarda aşılamaktayız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.