ÖZEL İLİM YENİ DÖNEME HAZIR

Darıca 21.08.2017 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİM YENİ DÖNEME HAZIR

Özel İlim Eğitim Kurumları, yönetim kurulu başkanı ve öğretmenleri bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Özel İlim Eğitim Kurumları, yönetim kurulu başkanı ve öğretmenleri bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından Yön. Kur. Başkanı Nevzat Coşkun, öğretmenlere hayırlı bir yıl dileyerek konuşmasına başladı. Geçen dönemin değerlendirmesi, önümüzdeki eğitim sürecinin planlanması, idari ve yasal prosedürlerin önemi ve sürekliliği konularına değinen Coşkun, ‘’Geçen yıl ki öğretmen kadromuza birkaç yeni öğretmenimiz daha eklenmiştir. Eğitimde öncelikli amacımız, kaliteli, çağdaş, bireye değer veren, milli ve manevi bilinci aşılayan-yücelten, her zaman hedefi olan ve her koşulda başarıyı kendine görev edinen kadromuz ile yolumuza devam etmektir. Yapmış olduklarımızı tekrar değerlendirdiğimizde kısa zamanda güzel başarılara imza attığımızı görüyorum ama önemli olan bu başarının arttırılarak devam etmesidir. Bu noktada tüm okul personelimiz, idari kadromuz, rehberlik servisimiz ve tüm öğretmenlerimiz ile elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyacağız’’ dedi. Akademik başarının arttırılması konusunda, Okul Müdürü Halil Bulut, işleyişin eğitim ve öğretim ayağına değindi. Ders planlama, etüt saatleri, denemeler, sosyal etkinlikler, çocukların akademik gelişimlerinin yanında sosyal gelişimlerinin de desteklenmesi konusunda yapılan ve yapılacak çalışmaların önemini vurguladı. ‘’Özel İlim kadrosunun bir aile gibi olması, öğretmenlerimizin her konuda kendilerini ifade edebilecek fırsatlarının olması, daha özgür bir çalışma platformu sağlayarak çağdaş eğitimin, dinamik bir kadro ile şekil almasını amaç edindik. Önümüzdeki eğitim-öğretim sürecine inançla, tecrübelerle ve yeni hedefler ile giriyoruz. Hepimize hayırlı bir yıl geçirmeyi diliyorum ‘’ dedi.
Özel İlim Eğitim Kurumları, yönetim kurulu başkanı ve öğretmenleri bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Özel İlim Eğitim Kurumları, yönetim kurulu başkanı ve öğretmenleri bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından Yön. Kur. Başkanı Nevzat Coşkun, öğretmenlere hayırlı bir yıl dileyerek konuşmasına başladı. Geçen dönemin değerlendirmesi, önümüzdeki eğitim sürecinin planlanması, idari ve yasal prosedürlerin önemi ve sürekliliği konularına değinen Coşkun, ‘’Geçen yıl ki öğretmen kadromuza birkaç yeni öğretmenimiz daha eklenmiştir. Eğitimde öncelikli amacımız, kaliteli, çağdaş, bireye değer veren, milli ve manevi bilinci aşılayan-yücelten, her zaman hedefi olan ve her koşulda başarıyı kendine görev edinen kadromuz ile yolumuza devam etmektir. Yapmış olduklarımızı tekrar değerlendirdiğimizde kısa zamanda güzel başarılara imza attığımızı görüyorum ama önemli olan bu başarının arttırılarak devam etmesidir. Bu noktada tüm okul personelimiz, idari kadromuz, rehberlik servisimiz ve tüm öğretmenlerimiz ile elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyacağız’’ dedi.

Akademik başarının arttırılması konusunda, Okul Müdürü Halil Bulut, işleyişin eğitim ve öğretim ayağına değindi. Ders planlama, etüt saatleri, denemeler, sosyal etkinlikler, çocukların akademik gelişimlerinin yanında sosyal gelişimlerinin de desteklenmesi konusunda yapılan ve yapılacak çalışmaların önemini vurguladı. ‘’Özel İlim kadrosunun bir aile gibi olması, öğretmenlerimizin her konuda kendilerini ifade edebilecek fırsatlarının olması, daha özgür bir çalışma platformu sağlayarak çağdaş eğitimin, dinamik bir kadro ile şekil almasını amaç edindik. Önümüzdeki eğitim-öğretim sürecine inançla, tecrübelerle ve yeni hedefler ile giriyoruz. Hepimize hayırlı bir yıl geçirmeyi diliyorum ‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.