Özel Tekne sahiplerinine Uyarı!

30.08.2016 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Özel Tekne sahiplerinine Uyarı!

Karadeniz kıyalarında Ağva ile Karasu arasındaki bölgeden sorumlu olan Kandıra Kefken Liman Başkanlığı’nın Başkanı Erol Araz, tekne sahipleri için önemli bir uyarı yaptı.

  Bu bölgede yaşayan ve teknesi bulunanların 31 Ağustos akşamına kadar Liman Başkanlığı’na başvurup, kayıt yaptırmaları ve tekneleri için belge almaları gerekiyor. Kefken Liman Başkanı Erol Araz, “Ulaştırma Bakanlığı tekne sahipleri için kolaylıklar yaptı. Özel tekne sahiplerinden belge istenmiyor. Ama 31 Ağustos akşamına kadar başvurup teknelerinin kaydını yaptırmayanlar denize çıkamayacak, ağır cezalar alabileceklerdir.” dedi. Özel tekne sahipleri, muhtarlıklardan sahiplik belgeleri almaları halinde, başka evrak ibraz etmelerine de gerek olmuyor.    
Karadeniz kıyalarında Ağva ile Karasu arasındaki bölgeden sorumlu olan Kandıra Kefken Liman Başkanlığı’nın Başkanı Erol Araz, tekne sahipleri için önemli bir uyarı yaptı.
 

Bu bölgede yaşayan ve teknesi bulunanların 31 Ağustos akşamına kadar Liman Başkanlığı’na başvurup, kayıt yaptırmaları ve tekneleri için belge almaları gerekiyor. Kefken Liman Başkanı Erol Araz, “Ulaştırma Bakanlığı tekne sahipleri için kolaylıklar yaptı. Özel tekne sahiplerinden belge istenmiyor. Ama 31 Ağustos akşamına kadar başvurup teknelerinin kaydını yaptırmayanlar denize çıkamayacak, ağır cezalar alabileceklerdir.” dedi.


Özel tekne sahipleri, muhtarlıklardan sahiplik belgeleri almaları halinde, başka evrak ibraz etmelerine de gerek olmuyor.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.