Özel sporcularla sahaya çıktılar

Spor 19.01.2015 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Özel sporcularla sahaya çıktılar

Gebzespor takımı dün oynanan Sultanorhanspor derbisi öncesinde sahaya özel sporcularla birlikte çıktılar.

Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır’ın geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği ‘Gebzespor Engelliler Şubesi’nin’’ ardından dün verilen sözler yerine getirildi. Daha önce, Gebzespor ligin ikinci yarısındaki tüm karşılaşmalara özel sporcularla birlikte çıkarak tribünleri selamlayacağı açıklanmıştı. Dün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yaşanan güzel görüntüler binlerce taraftarı hem mutlu etti hem de duygulandırdı. Serap Çakır ve Gebzespor Kulübü’nün yaptığı bu öenmli sosyal sorumluluk projesi kamuoyu tarafından alkış topladı.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebzespor takımı dün oynanan Sultanorhanspor derbisi öncesinde sahaya özel sporcularla birlikte çıktılar.

Gebzespor Kulübü Başkanvekili Serap Çakır’ın geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği ‘Gebzespor Engelliler Şubesi’nin’’ ardından dün verilen sözler yerine getirildi. Daha önce, Gebzespor ligin ikinci yarısındaki tüm karşılaşmalara özel sporcularla birlikte çıkarak tribünleri selamlayacağı açıklanmıştı. Dün Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda yaşanan güzel görüntüler binlerce taraftarı hem mutlu etti hem de duygulandırdı. Serap Çakır ve Gebzespor Kulübü’nün yaptığı bu öenmli sosyal sorumluluk projesi kamuoyu tarafından alkış topladı.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.