19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÖZER KUTLU’DAN DUYGUSAL MESAJ: Her gördüğümüzde içimiz cız etsin

Spor 10.05.2017 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZER KUTLU’DAN DUYGUSAL MESAJ: Her gördüğümüzde içimiz cız etsin

  Darıca Gençlerbirliği’nin golcü oyuncusu Özer Kutlu, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı fotoğrafla duygusal bir mesaj gönderdi. Diyarbekirspor maçı sonrasında Hedef Gazetesi objektiflerine yansıyan bir fotoğrafı yayımlayan Özer, gönderisinin altına şu cümleleri yazdı: Bu fotoğraf da burada dursun ki, neleri kaybettiğimizi anlayıp sadece iyi günler yaşıyormuşuz sanılmasın. Her gördüğümüzde içimiz cız etsin ki bir daha keşke demeyelim. Ne söylesek, ne anlatsak bir anlam ifade etmiyor. Maalesef başaramadık, olmadı. Acı bir tecrübe daha eklendi hayatlarımıza. Boğazımız düğüm düğüm çok üzüldük, kahrolduk. Şartlar ne olursa olsun birbirine inanan, her şartta birbirinin arkasında duran güzel insanlar tanıdık. Eminim ki, yeniden ayağa kalkılır, özlenen şampiyonluk için yeniden yola çıkılır. Darıca camiasının başarısı için gece gündüz çalışıp emek veren herkesten Allah razı olsun. Bu zorlu süreçte maddi ve manevi yanımızda olan herkese şahsım adına teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun.  

 

Darıca Gençlerbirliği’nin golcü oyuncusu Özer Kutlu, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı fotoğrafla duygusal bir mesaj gönderdi. Diyarbekirspor maçı sonrasında Hedef Gazetesi objektiflerine yansıyan bir fotoğrafı yayımlayan Özer, gönderisinin altına şu cümleleri yazdı:

Bu fotoğraf da burada dursun ki, neleri kaybettiğimizi anlayıp sadece iyi günler yaşıyormuşuz sanılmasın. Her gördüğümüzde içimiz cız etsin ki bir daha keşke demeyelim. Ne söylesek, ne anlatsak bir anlam ifade etmiyor. Maalesef başaramadık, olmadı. Acı bir tecrübe daha eklendi hayatlarımıza. Boğazımız düğüm düğüm çok üzüldük, kahrolduk. Şartlar ne olursa olsun birbirine inanan, her şartta birbirinin arkasında duran güzel insanlar tanıdık. Eminim ki, yeniden ayağa kalkılır, özlenen şampiyonluk için yeniden yola çıkılır. Darıca camiasının başarısı için gece gündüz çalışıp emek veren herkesten Allah razı olsun. Bu zorlu süreçte maddi ve manevi yanımızda olan herkese şahsım adına teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.