Özgenç: “Büyüklerin gönüllerini kırmayalım”

Siyaset 25.03.2020 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özgenç: “Büyüklerin gönüllerini kırmayalım”

AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Özgenç, sosyal medya hesabından corona virüs salgınına ait bir açıklama yaptı. Özgenç açıklamasında, 65 yaş ve üzeri vatandaşların evden çıkamamaları durumuna değindi. Genç siyasetçi Özgenç açıklamasında, “Dikkat çekmek istediğim konu ise büyüklerimizi bu illetten korumaya çalışırken bir taraftan da onların gönüllerini de kırmamamızdır. Lütfen arkadaşlar söylemlerimize ve paylaşımlarımıza bu konuda dikkat edelim. Unutmayın bizler onların en sevdikleriyiz, en büyük umutlarıyız, en değerlileriyiz. Kimse merak etmesin bu güne kadar her türlü fedakârlığı yapan, her zor anımızda bizlerin yanında olan, derdimize derman olan, bu günlere gelmemizde çok emekleri olan büyüklerimiz bize bilerek asla zarar vermezler” şeklinde konuştu. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Özgenç, sosyal medya hesabından corona virüs salgınına ait bir açıklama yaptı. Özgenç açıklamasında, 65 yaş ve üzeri vatandaşların evden çıkamamaları durumuna değindi. Genç siyasetçi Özgenç açıklamasında, “Dikkat çekmek istediğim konu ise büyüklerimizi bu illetten korumaya çalışırken bir taraftan da onların gönüllerini de kırmamamızdır. Lütfen arkadaşlar söylemlerimize ve paylaşımlarımıza bu konuda dikkat edelim. Unutmayın bizler onların en sevdikleriyiz, en büyük umutlarıyız, en değerlileriyiz. Kimse merak etmesin bu güne kadar her türlü fedakârlığı yapan, her zor anımızda bizlerin yanında olan, derdimize derman olan, bu günlere gelmemizde çok emekleri olan büyüklerimiz bize bilerek asla zarar vermezler” şeklinde konuştu.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.