19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özhan’dan “nikah salonu” tepkisi!

Siyaset 04.12.2019 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Özhan’dan “nikah salonu” tepkisi!

"İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti ve CHP’li meclis üyelerinin Gebze Belediyesi’nin nikâh salonlarının 1 TL’ye kiraya verilmesi önergesinin ret edilmesine tepki gösterdi. Gebze Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı Gebze Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yoklama ile başlayan toplantıda İyi Partili ve CHP’li meclis üyeleri Gebze Belediyesi’ne ait nikâh salonlarının 1 TL’ye kiraya verilmesi önergesinde bulundu. Önerge ile ilgili olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bunun doğru olmayacağını düşündüğünü söyleyerek AK Parti’li meclis üyeleri tarafından ret edildi. Önergenin ret edilmesine İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk tepki gösterdi. AK PARTİLİLER TARAFINDAN RET EDİLDİ İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk yaptığı açıklamada, “Gebze Belediyesi’ne ait nikâh ve düğün salonlarının kiralama ücretlerinin 1 TL olması için ortak önerge veren İyi Parti ve CHP Gebze Belediye Meclis üyelerinin önergesi AK Partili Gebze Meclis Üyeleri tarafından ret edildi. İyi Parti ve CHP Gebze Belediye Meclis üyelerinin vermiş olduğu önergenin ret edilmesiyle ilgili alınan kararı kamuoyunun ve Gebzeli vatandaşların takdirine bırakıyorum” dedi.  

"İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, İyi Parti ve CHP’li meclis üyelerinin Gebze Belediyesi’nin nikâh salonlarının 1 TL’ye kiraya verilmesi önergesinin ret edilmesine tepki gösterdi.

Gebze Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı Gebze Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yoklama ile başlayan toplantıda İyi Partili ve CHP’li meclis üyeleri Gebze Belediyesi’ne ait nikâh salonlarının 1 TL’ye kiraya verilmesi önergesinde bulundu. Önerge ile ilgili olarak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bunun doğru olmayacağını düşündüğünü söyleyerek AK Parti’li meclis üyeleri tarafından ret edildi. Önergenin ret edilmesine İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk tepki gösterdi.

AK PARTİLİLER TARAFINDAN RET EDİLDİ

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk yaptığı açıklamada, “Gebze Belediyesi’ne ait nikâh ve düğün salonlarının kiralama ücretlerinin 1 TL olması için ortak önerge veren İyi Parti ve CHP Gebze Belediye Meclis üyelerinin önergesi AK Partili Gebze Meclis Üyeleri tarafından ret edildi. İyi Parti ve CHP Gebze Belediye Meclis üyelerinin vermiş olduğu önergenin ret edilmesiyle ilgili alınan kararı kamuoyunun ve Gebzeli vatandaşların takdirine bırakıyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.