Öztürk: Ben de bu tribünün bir neferiyim

Spor 16.06.2017 - 23:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öztürk: Ben de bu tribünün bir neferiyim

Öztürk: Ben de bu tribünün bir neferiyim

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, sarı yeşilli camiaya önemli mesajlar verdi. Darıca G.B’yi 2.Lig’e taşımak için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Başkan Öztürk, ‘’Bu takımın üst liglerde yer almasını taraftarlarımız gibi ben de çok istiyorum. Sezon sonunda 3.Lig belasından kurtularak şampiyon olmak istiyoruz. Amacımız sadece şampiyonluk değil, 2.Lig’de de kalıcı olabilmek’’dedi. ‘’ENDİŞE ETMEYİN NOKTA ATIŞLAR YAPACAĞIZ’’ Darıca G.B’nin transferde sessiz kalmasının endişe edilecek bir durum olmadığını kaydeden Başkan Öztürk, iskelet kadrolarını koruduklarını ve bunun meyvalarını sezon içinde alacaklarını belirtti. Karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarının altını çizen Öztürk, ‘’Geçen sezonun sonunda 24 oyuncumuzla oturup konuştuk. İnanın hiçbiri ayrılmak istemedi. Bu bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ama ne yazık ki 7 futbolcumuzla helalleşerek yollarımızı ayırdık. Yeri boşalan mevkilere en doğru isimleri takviye yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Adam almak için transfer yapmayacağız. Takımımıza katkı sağlayacak isimleri alarak nokta atış yapmak istiyoruz. Sezon başı kampına kadar tüm transferlerimizi bitirmek istiyoruz’’dedi. ‘’TARAFTARIMIZIN GÜCÜNÜ ARKAMIZDA HİSSETTİK’’ Çınaraltı taraftarına övgüler yağdıran Başkan Öztürk,’’Sizler bizi kar-kış, yağmur-çamur dinlemeden her yerde desteklediniz. Taraftarımızın gücünü her daim arkamızda htik. Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Aynı birlik ve beraberliğin önümüzdeki sezon da devam edeceğini umuyorum. Futbolcusunu kucaklayan, alkışlayan bağrına basan bir taraftarımız var. Bu yüzden şanslıyız. Herkes şunu iyi bilsin ki ben de bu tribünün bir neferiyim. Üzerime ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırım. Bu geceyi düzenleyen DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Darıca G.B’ye gönül veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim’’dedi. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Öztürk, sezon sonunda Darıca’ya şampiyonluk kupasını getirmek istediklerini söyledi.
Öztürk: Ben de bu tribünün bir neferiyim

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, sarı yeşilli camiaya önemli mesajlar verdi. Darıca G.B’yi 2.Lig’e taşımak için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Başkan Öztürk, ‘’Bu takımın üst liglerde yer almasını taraftarlarımız gibi ben de çok istiyorum. Sezon sonunda 3.Lig belasından kurtularak şampiyon olmak istiyoruz. Amacımız sadece şampiyonluk değil, 2.Lig’de de kalıcı olabilmek’’dedi.

‘’ENDİŞE ETMEYİN NOKTA ATIŞLAR YAPACAĞIZ’’

Darıca G.B’nin transferde sessiz kalmasının endişe edilecek bir durum olmadığını kaydeden Başkan Öztürk, iskelet kadrolarını koruduklarını ve bunun meyvalarını sezon içinde alacaklarını belirtti. Karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarının altını çizen Öztürk, ‘’Geçen sezonun sonunda 24 oyuncumuzla oturup konuştuk. İnanın hiçbiri ayrılmak istemedi. Bu bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ama ne yazık ki 7 futbolcumuzla helalleşerek yollarımızı ayırdık. Yeri boşalan mevkilere en doğru isimleri takviye yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Adam almak için transfer yapmayacağız. Takımımıza katkı sağlayacak isimleri alarak nokta atış yapmak istiyoruz. Sezon başı kampına kadar tüm transferlerimizi bitirmek istiyoruz’’dedi.

‘’TARAFTARIMIZIN GÜCÜNÜ ARKAMIZDA HİSSETTİK’’

Çınaraltı taraftarına övgüler yağdıran Başkan Öztürk,’’Sizler bizi kar-kış, yağmur-çamur dinlemeden her yerde desteklediniz. Taraftarımızın gücünü her daim arkamızda htik. Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Aynı birlik ve beraberliğin önümüzdeki sezon da devam edeceğini umuyorum. Futbolcusunu kucaklayan, alkışlayan bağrına basan bir taraftarımız var. Bu yüzden şanslıyız. Herkes şunu iyi bilsin ki ben de bu tribünün bir neferiyim. Üzerime ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırım. Bu geceyi düzenleyen DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Darıca G.B’ye gönül veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim’’dedi. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Öztürk, sezon sonunda Darıca’ya şampiyonluk kupasını getirmek istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.