Öztürk Grubu’ndan ihtiyaç sahiplerine hediye

Dilovası 26.09.2020 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Öztürk Grubu’ndan ihtiyaç sahiplerine hediye

Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, AK Parti 5. Olağan Kongresi sonrası Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Öztürk Şirketler Grubu olarak ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı hediye edeceklerini belirtti. Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ihtiyaç sahibi çocuklar için ayakkabı bağışlayan Abdin Öztürk “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza katkı sağlamak, tüm vatandaşlarımızın yapması gereken bir şeydir. İyiliğin güzeli gizli yapılanıdır diyerek şuana kadar yaptığımız yardımları hiç duyurmadık. Ancak bu yardımın maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızın kulağına gitmesi, çaresiz, yardıma muhtaç çocuklarımızın sesi olmasını temenni ederek şuana kadar Dilovası ile beraber 3 ilçemizde yardımlarımızı gerçekleştirdik. Gücümüz yettiği sürece de Öztürk Grubu olarak ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olacağız” dedi. YILDIRIM’DAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “İlçemizin vatandaşlarına bu zorlu süreçte destek olan Abdin Öztürk’e teşekkür ediyorum. Bu yardım ihtiyaç sahiplerine bir an önce ulaştırılacaktır. Bu zorlu süreci hep beraber atlatacağız. Göreve gelmeden önce planlamalarını yaptığımız sosyal yardım projelerimizi hayata geçirerek Dilovası’nda yardıma muhtaç ne kadar vatandaşımız var ise ulaşma gayreti içerisinde olacağız.

Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, AK Parti 5. Olağan Kongresi sonrası Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Öztürk Şirketler Grubu olarak ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı hediye edeceklerini belirtti.

Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette ihtiyaç sahibi çocuklar için ayakkabı bağışlayan Abdin Öztürk “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza katkı sağlamak, tüm vatandaşlarımızın yapması gereken bir şeydir. İyiliğin güzeli gizli yapılanıdır diyerek şuana kadar yaptığımız yardımları hiç duyurmadık. Ancak bu yardımın maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızın kulağına gitmesi, çaresiz, yardıma muhtaç çocuklarımızın sesi olmasını temenni ederek şuana kadar Dilovası ile beraber 3 ilçemizde yardımlarımızı gerçekleştirdik. Gücümüz yettiği sürece de Öztürk Grubu olarak ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olacağız” dedi.

YILDIRIM’DAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “İlçemizin vatandaşlarına bu zorlu süreçte destek olan Abdin Öztürk’e teşekkür ediyorum. Bu yardım ihtiyaç sahiplerine bir an önce ulaştırılacaktır. Bu zorlu süreci hep beraber atlatacağız. Göreve gelmeden önce planlamalarını yaptığımız sosyal yardım projelerimizi hayata geçirerek Dilovası’nda yardıma muhtaç ne kadar vatandaşımız var ise ulaşma gayreti içerisinde olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.