Öztürk herkesin takdirini kazandı

Darıca 24.06.2019 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öztürk herkesin takdirini kazandı

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk İstanbul seçimlerinde deyim yerindeyse evinin yolunu unuttu.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk İstanbul seçimlerinde deyim yerindeyse evinin yolunu unuttu. İstanbul seçimlerinde kazanan açık ara farkla Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu olurken İYİ Parti Gebze’de seçim öncesi tatlı bir heyecan yaşandı.  İYİ Partililer 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimleri için gecelerini gündüzlerine katarken bu başarıda pay sahibi olan isimlerden en önemlisi kuşkusuz İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk’tü. ÖZTÜRK’E SAYGI DUYAN ÇOK Siyasetçi bir aileden gelen, Gebze Mimarlar Odası Eski Başkanı Özhan Öztürk, farklı siyasi görüşte olan pek çok ismin saygısını kazanmış durumda. 24 Haziran 2018 seçimlerinde milletvekili aday adayı olan ve o dönemki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Öztürk bilindiği gibi ardından İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanmış, bu zor görevde parti içindeki diyalogları ve sevgiyi en üst noktaya taşıyarak büyük başarı sağlayıp alkışlanmıştı. GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI 31 Mart seçimlerinde kurulan Millet ittifakında ittifak adayı Avukat Recep Dursun’a tam destek veren ve sokaklarda gece gündüz çalışan Özhan Öztürk, görevini fazlasıyla yerine getirmişti. Tekrarlanan İstanbul seçimlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programlarında yer alan ve Ekrem İmamoğlu için yoğun mesai harcayan Öztürk, Gebze kanadında görevini ekibi ve partilileriyle beraber yerine getirmenin sevincini yaşadı. AYNEN BÖYLE DEVAM EDECEK Kentimizde özlenen genç ve dinamik siyasetçi profilini sergileyen Özhan Öztürk, İstanbul seçimlerinde Tuzla’da görev alırken sabahtan akşama kadar büyük bir mücadele gösterdi. Partilileriyle birlikte tam mesai harcayan Öztürk, günün sonunda sevinen taraf oldu. Siyaset yaşamında enerjisiyle şimdiden herkesin takdirini kazanan Öztürk, Gebze’deki siyasi yaşamında bundan sonra da adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk İstanbul seçimlerinde deyim yerindeyse evinin yolunu unuttu.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk İstanbul seçimlerinde deyim yerindeyse evinin yolunu unuttu. İstanbul seçimlerinde kazanan açık ara farkla Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu olurken İYİ Parti Gebze’de seçim öncesi tatlı bir heyecan yaşandı.  İYİ Partililer 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimleri için gecelerini gündüzlerine katarken bu başarıda pay sahibi olan isimlerden en önemlisi kuşkusuz İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk’tü.

ÖZTÜRK’E SAYGI DUYAN ÇOK

Siyasetçi bir aileden gelen, Gebze Mimarlar Odası Eski Başkanı Özhan Öztürk, farklı siyasi görüşte olan pek çok ismin saygısını kazanmış durumda. 24 Haziran 2018 seçimlerinde milletvekili aday adayı olan ve o dönemki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Öztürk bilindiği gibi ardından İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanmış, bu zor görevde parti içindeki diyalogları ve sevgiyi en üst noktaya taşıyarak büyük başarı sağlayıp alkışlanmıştı.

GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATTI

31 Mart seçimlerinde kurulan Millet ittifakında ittifak adayı Avukat Recep Dursun’a tam destek veren ve sokaklarda gece gündüz çalışan Özhan Öztürk, görevini fazlasıyla yerine getirmişti. Tekrarlanan İstanbul seçimlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programlarında yer alan ve Ekrem İmamoğlu için yoğun mesai harcayan Öztürk, Gebze kanadında görevini ekibi ve partilileriyle beraber yerine getirmenin sevincini yaşadı.

AYNEN BÖYLE DEVAM EDECEK

Kentimizde özlenen genç ve dinamik siyasetçi profilini sergileyen Özhan Öztürk, İstanbul seçimlerinde Tuzla’da görev alırken sabahtan akşama kadar büyük bir mücadele gösterdi. Partilileriyle birlikte tam mesai harcayan Öztürk, günün sonunda sevinen taraf oldu. Siyaset yaşamında enerjisiyle şimdiden herkesin takdirini kazanan Öztürk, Gebze’deki siyasi yaşamında bundan sonra da adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.