Packet Burger lezzeti Gebze’de!

Gebze 29.07.2020 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Packet Burger lezzeti Gebze’de!

Son dönemde dikkat çeken ve Türkiye’nin birçok yerinde şubesi bulunan burger markalarından Packet Burger Gebze Center AVM’de hizmet vermeye başladı. Hamburgerinin lezzeti ve sınırsız içeceği ile öne çıkan Packet Burger’in Gebze şubesini açan İşletmeci Can Aydın, Gebzelilerin ilgisinden son derece memnun. ‘Lezzeti yakala’ sloganı ve müşteri memnuniyetiyle farklılık yarattıklarını belirten Can Aydın, “Hamburgerlerimiz yüzde 100 dana eti ve kendi üretimimiz olan ekmekle hazırlanmaktadır. Sosu ve malzemeleri kaliteli markalardan, porsiyonlarımız ise 115 gramdan oluşuyor” dedi. İÇECEKLER VE SOS SINIRSIZ Can Aydın, müşterilerine hem dana eti hem de tavuk eti olarak 25 ayrı menü seçeneği sunduklarını ifade ederek, sos ve içeceklerin ise sınırsız olduğunu kaydetti. Ayrıca ekstra burger menülerinde ikinci üründe yüzde 50 indirim uygulanıyor. Bayram boyunca da hizmet vereceklerini söyleyen Can Aydın, farklı menüler ve çeşitli kampanyalarla Gebzelileri mekanlarına davet etti. Paket servis konusunda Yemek Sepeti ile de anlaştıklarını belirten Can Aydın yakında bu hizmete de başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Son dönemde dikkat çeken ve Türkiye’nin birçok yerinde şubesi bulunan burger markalarından Packet Burger Gebze Center AVM’de hizmet vermeye başladı. Hamburgerinin lezzeti ve sınırsız içeceği ile öne çıkan Packet Burger’in Gebze şubesini açan İşletmeci Can Aydın, Gebzelilerin ilgisinden son derece memnun. ‘Lezzeti yakala’ sloganı ve müşteri memnuniyetiyle farklılık yarattıklarını belirten Can Aydın, “Hamburgerlerimiz yüzde 100 dana eti ve kendi üretimimiz olan ekmekle hazırlanmaktadır. Sosu ve malzemeleri kaliteli markalardan, porsiyonlarımız ise 115 gramdan oluşuyor” dedi.

İÇECEKLER VE SOS SINIRSIZ

Can Aydın, müşterilerine hem dana eti hem de tavuk eti olarak 25 ayrı menü seçeneği sunduklarını ifade ederek, sos ve içeceklerin ise sınırsız olduğunu kaydetti. Ayrıca ekstra burger menülerinde ikinci üründe yüzde 50 indirim uygulanıyor. Bayram boyunca da hizmet vereceklerini söyleyen Can Aydın, farklı menüler ve çeşitli kampanyalarla Gebzelileri mekanlarına davet etti. Paket servis konusunda Yemek Sepeti ile de anlaştıklarını belirten Can Aydın yakında bu hizmete de başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.