19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pala’dan Sır’a hayırlı olsun ziyareti

Darıca 14.05.2018 - 11:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pala’dan Sır’a hayırlı olsun ziyareti

Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’ı ziyaret etti.

AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz Cumartesi günü oğlu Yavuzhan’ın sünnet mevlidini yapan Abbas Sır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Pala, Sır’a güzel gelecek temennisinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette memnuniyetini dile getiren Sır, Pala’ya teşekkür etti. İLK TURDA KAZANACAĞIZ Öte yandan ziyarette 24 Haziran seçimlerinde de bahseden Pala, “yerelde ve genelde seçim için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Seçime çok kısa bir zaman kaldı, gerek Darıca’da gerek Kocaeli’de gerekse ülke genelinde partililerimiz seçim için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Partililer olarak 24 Haziran tarihine odaklandık. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımız her zamankinden daha fazla çalışacaktır. Teşkilatlar olarak Milletimizin teveccühünü kazanmak için yola çıktık. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçimlerini ilk turda kazanacağız.” dedi.
Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’ı ziyaret etti.

AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı ve Darıca Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Orhan Pala gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz Cumartesi günü oğlu Yavuzhan’ın sünnet mevlidini yapan Abbas Sır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Pala, Sır’a güzel gelecek temennisinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette memnuniyetini dile getiren Sır, Pala’ya teşekkür etti.

İLK TURDA KAZANACAĞIZ

Öte yandan ziyarette 24 Haziran seçimlerinde de bahseden Pala, “yerelde ve genelde seçim için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Seçime çok kısa bir zaman kaldı, gerek Darıca’da gerek Kocaeli’de gerekse ülke genelinde partililerimiz seçim için büyük bir gayretle çalışıyorlar. Partililer olarak 24 Haziran tarihine odaklandık. 24 Haziran’da yapılacak seçim, bizler için sıradan bir seçim değil, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerinin kapılarını açacak önemli bir seçimdir. Bu nedenle teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımız her zamankinden daha fazla çalışacaktır. Teşkilatlar olarak Milletimizin teveccühünü kazanmak için yola çıktık. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçimlerini ilk turda kazanacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.