PALGAZ'dan 'Çayırova' cevabı!

Çayırova 18.09.2019 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

PALGAZ'dan 'Çayırova' cevabı!

CHP Çayırova ilçe Başkanı Çetin Hartamacı’nın Çayırova’daki PALGAZ abone ve tahsilat merkezinin kapanmasına sert tepki göstermesinin ardından PALGAZ yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı. Yetkililer, “Eylül 2019 dönemi başından itibaren Çayırova’da bulunan Faturamatik Tahsilat Noktasında ve haftanın tüm günlerinde, daha uzun çalışma saatlerinde verilmeye devam ediyor” dedi.

PALGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. bugün gazetemizde çıkan “Çayırova mahalle değil ilçedir” haberi ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaparak, konuya açıklık getirdi. Palgaz yetkililerinin yaptığı açıklamada, “Ağustos 2019 dönemi sonuna kadar haftada sadece iki gün ve sınırlı saatler arasında verilebilen Palgaz Çayırova Ofisi doğal gaz faaliyetleri, Eylül 2019 dönemi başından itibaren Çayırova’da bulunan Faturamatik Tahsilat Noktasında ve haftanın tüm günlerinde, daha uzun çalışma saatlerinde verilmeye devam etmektedir. Fatura tahsilatları, abone bağlantı işlemleri, doğal gaz kullanım sözleşmeleri, doğal gaz kullanım sözleşme sonlandırma işlemleri de dahil olmak üzere tüm doğal gaz işlemleri için Çayırova bölgemizdeki müşterilerimiz hiçbir ek ücret ödemeden haftanın her günü ve uzun çalışma saatleri boyunca işlemlerini güvenle ve hızlı bir şekilde Yetkili İşlem Merkezinden yaptırabilmektedirler.” E-DEVLET’TEN TÜM DOĞAL GAZ İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİR “Ayrıca içinde bulunduğumuz dijital çağda, müşterilerimizin ofislerde sıra beklemeden, zaman kaybetmeden, evlerinin konforunda işlem yapabilmeleri için tüm dijital platformlarda da faaliyetlerimizi son noktaya taşıdık; artık E-Devlet portalından tüm doğal gaz işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi, internet üzerindeki web sitemizden de yine tüm işlemlerinizi ek hiçbir ücret ödemeden yapabileceksiniz. Mobil cihazlarınızdan ve bilgisayarlarınızdan ulaşabileceğiniz web sitemizdeki online işlemler bölümü yedi gün yirmi dört saat hizmetinizdedir. İlgililere ve sayın halkımıza saygılarımızla duyurulur.” ifadelerini kullandı.
CHP Çayırova ilçe Başkanı Çetin Hartamacı’nın Çayırova’daki PALGAZ abone ve tahsilat merkezinin kapanmasına sert tepki göstermesinin ardından PALGAZ yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı. Yetkililer, “Eylül 2019 dönemi başından itibaren Çayırova’da bulunan Faturamatik Tahsilat Noktasında ve haftanın tüm günlerinde, daha uzun çalışma saatlerinde verilmeye devam ediyor” dedi.

PALGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. bugün gazetemizde çıkan “Çayırova mahalle değil ilçedir” haberi ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaparak, konuya açıklık getirdi. Palgaz yetkililerinin yaptığı açıklamada, “Ağustos 2019 dönemi sonuna kadar haftada sadece iki gün ve sınırlı saatler arasında verilebilen Palgaz Çayırova Ofisi doğal gaz faaliyetleri, Eylül 2019 dönemi başından itibaren Çayırova’da bulunan Faturamatik Tahsilat Noktasında ve haftanın tüm günlerinde, daha uzun çalışma saatlerinde verilmeye devam etmektedir. Fatura tahsilatları, abone bağlantı işlemleri, doğal gaz kullanım sözleşmeleri, doğal gaz kullanım sözleşme sonlandırma işlemleri de dahil olmak üzere tüm doğal gaz işlemleri için Çayırova bölgemizdeki müşterilerimiz hiçbir ek ücret ödemeden haftanın her günü ve uzun çalışma saatleri boyunca işlemlerini güvenle ve hızlı bir şekilde Yetkili İşlem Merkezinden yaptırabilmektedirler.”

E-DEVLET’TEN TÜM DOĞAL GAZ İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİR

“Ayrıca içinde bulunduğumuz dijital çağda, müşterilerimizin ofislerde sıra beklemeden, zaman kaybetmeden, evlerinin konforunda işlem yapabilmeleri için tüm dijital platformlarda da faaliyetlerimizi son noktaya taşıdık; artık E-Devlet portalından tüm doğal gaz işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi, internet üzerindeki web sitemizden de yine tüm işlemlerinizi ek hiçbir ücret ödemeden yapabileceksiniz. Mobil cihazlarınızdan ve bilgisayarlarınızdan ulaşabileceğiniz web sitemizdeki online işlemler bölümü yedi gün yirmi dört saat hizmetinizdedir. İlgililere ve sayın halkımıza saygılarımızla duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.