Pandemideki başarıya Gebze’den ortak oldular

Gebze 04.06.2020 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Pandemideki başarıya Gebze’den ortak oldular

Gebze Eskihisar’da faaliyet gösteren Kale Anadolu Sağlık Meslek Lisesi iki binin üzerinde hemşire mezun eden ve mezun etmeye devam eden okul bu alandaki başarısıyla gurur duyuyor.  Gebze Eskihisar’da 2011 yılından beri faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk sağlık meslek liselerinden biri olan Kale Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okulu; çeşitli devlet kurumlarına ve özel kurumlara yerleştirdiği hemşireleriyle gurur duyuyor. Bu zamana kadar iki binin üzerinde hemşire mezun eden ve mezun etmeye devam eden okul bu alandaki başarısıyla gurur duyuyor.  Kale Okulları Müdürü Ahmet Öcal: “Okulumuz son dönemde yüzlerce hemşire yardımcısı yetiştirerek üniversite, devlet hastaneleri ile özel hastanelere yerleşmelerini sağlamıştır. Bugün hastanelere gittiğimizde yerleştirilmiş öğrencilerimizle karşılaşmak bize onur vermektedir. Ülkemizin savaş verdiği pandemi sürecinde yine çok sayıda öğrencimiz hastanelere atanmışlardır. Bu başarılara imza atan okulumuz yeni sezon için kayıtlarına başlamış ve sınırlı olan kontenjanlarını hızla doldurmaya devam etmektedir.  GELECEKLERİNİ GARANTİYE ALIYORLAR  Eskihisar’da bulunan gerek güvenliği gerek uygun bina ve bahçesi gerek uygulamalı eğitimi ve gerekse rehberliği ile bölgenin en büyüğü olan okulumuz öğrencilerini sahiplenmekte ve yetiştirmektedir. Okulumuzdan mezun olanlar geleceğin mesleği olan sağlık hizmetleri alanının 2 ve 4 yıllık olan yaklaşık 40 kadar üniversite bölümlerine yerleşebilmekte ve geleceklerini garantiye almaktadır. Okulumuz bugün gittiğimiz her hastanede görev alan ve çalışmakta olan öğrencileriyle karşılaşarak gurur duymaktadır. Kale Anadolu Sağlık Meslek Lisesi oturmuş kadrosuyla siz vatandaşlarımıza ve gençlerimize uygun bir rota çizmeniz için uygun fiyat imkanlarıyla bekliyor” dedi.

Gebze Eskihisar’da faaliyet gösteren Kale Anadolu Sağlık Meslek Lisesi iki binin üzerinde hemşire mezun eden ve mezun etmeye devam eden okul bu alandaki başarısıyla gurur duyuyor. 
Gebze Eskihisar’da 2011 yılından beri faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk sağlık meslek liselerinden biri olan Kale Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okulu; çeşitli devlet kurumlarına ve özel kurumlara yerleştirdiği hemşireleriyle gurur duyuyor. Bu zamana kadar iki binin üzerinde hemşire mezun eden ve mezun etmeye devam eden okul bu alandaki başarısıyla gurur duyuyor.  Kale Okulları Müdürü Ahmet Öcal: “Okulumuz son dönemde yüzlerce hemşire yardımcısı yetiştirerek üniversite, devlet hastaneleri ile özel hastanelere yerleşmelerini sağlamıştır. Bugün hastanelere gittiğimizde yerleştirilmiş öğrencilerimizle karşılaşmak bize onur vermektedir. Ülkemizin savaş verdiği pandemi sürecinde yine çok sayıda öğrencimiz hastanelere atanmışlardır. Bu başarılara imza atan okulumuz yeni sezon için kayıtlarına başlamış ve sınırlı olan kontenjanlarını hızla doldurmaya devam etmektedir. 


GELECEKLERİNİ GARANTİYE ALIYORLAR 
Eskihisar’da bulunan gerek güvenliği gerek uygun bina ve bahçesi gerek uygulamalı eğitimi ve gerekse rehberliği ile bölgenin en büyüğü olan okulumuz öğrencilerini sahiplenmekte ve yetiştirmektedir. Okulumuzdan mezun olanlar geleceğin mesleği olan sağlık hizmetleri alanının 2 ve 4 yıllık olan yaklaşık 40 kadar üniversite bölümlerine yerleşebilmekte ve geleceklerini garantiye almaktadır. Okulumuz bugün gittiğimiz her hastanede görev alan ve çalışmakta olan öğrencileriyle karşılaşarak gurur duymaktadır. Kale Anadolu Sağlık Meslek Lisesi oturmuş kadrosuyla siz vatandaşlarımıza ve gençlerimize uygun bir rota çizmeniz için uygun fiyat imkanlarıyla bekliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.