Para çekerken bu uyarıya dikkat

22.01.2015 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Para çekerken bu uyarıya dikkat

Isparta'da bir bankamatiğe yerleştirilen kart kopyalama cihazı polis tarafından fark edildi. Polis, vatandaşları benzer olaylarala karşı broşürlerle uyarıyor.

Kent merkezinde bir alışveriş merkezinin yakınında bulunan ATM üzerine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği polisin dikkati sonucu fark edildi. Bankamatiğin iç bölümünde ise şifreleri kayıt etmek amacıyla kamera düzeneği ele geçirilirken, kart girişine yerleştirilen kart kopyalama cihazı da bulundu.       İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların ATM'lerde işlem yaparken mağdur olmamaları için broşürler dağıttı. ATM'lerin üzerine yapıştırılan sticker ile dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirilmeleri amaçlandı. ATM üzerinde şüpheli bir cisim veya düzenek olduğunu fark eden vatandaşların '155 Polis İmdat' hattını aramaları istendi.
Isparta'da bir bankamatiğe yerleştirilen kart kopyalama cihazı polis tarafından fark edildi. Polis, vatandaşları benzer olaylarala karşı broşürlerle uyarıyor.

Kent merkezinde bir alışveriş merkezinin yakınında bulunan ATM üzerine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği polisin dikkati sonucu fark edildi. Bankamatiğin iç bölümünde ise şifreleri kayıt etmek amacıyla kamera düzeneği ele geçirilirken, kart girişine yerleştirilen kart kopyalama cihazı da bulundu.



 

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşların ATM'lerde işlem yaparken mağdur olmamaları için broşürler dağıttı. ATM'lerin üzerine yapıştırılan sticker ile dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirilmeleri amaçlandı. ATM üzerinde şüpheli bir cisim veya düzenek olduğunu fark eden vatandaşların '155 Polis İmdat' hattını aramaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.