Partililerden Çetinkaya'ya yoğun ilgi!

Gebze 13.02.2019 - 08:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Partililerden Çetinkaya'ya yoğun ilgi!

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Saadet Partisi Gebze İlçe binasında partililerle buluştu.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Saadet Partisi Gebze İlçe binasında partililerle buluştu. Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Saadet Partisi karargah yöneticilerinin organize ettiği toplantı Saadet Partisi Gebze ilçe binasında gerçekleşti. Çiçekler, konfetiler ve meşaleler eşliğinde sloganlarla karşılanan Çetinkaya’nın mutluluğu gözlerden kaçmadı. Gençlik kolları, Hanım kolları ve çok sayıda partili eski, yeni yöneticilerin katıldığı toplantıda Saadet Partililer Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya büyük ilgi gösterdiler. Özellikle hanımların yoğun ilgi gösterdiği Op. Dr. Burcu Çetinkaya “Bizim hayallerimiz var diye yola çıktık ve devam ediyoruz. Bizim hayallerimiz var Gebze için çare var” dedi. “BU YARIŞI KAZANACAĞIZ” 31 Mart Yerel Seçimlerinde ekip çalışmasının önemine vurgu yapan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “Sizlerle bir olup, kalan süre içerisinde sahada daha fazla çalışıp arada yitirdiğimiz zamanı, kendi lehimize çevirip halkımıza hizmet etme noktasında çıktığımız bu yarışı kazanacağız” dedi.
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Saadet Partisi Gebze İlçe binasında partililerle buluştu.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Saadet Partisi Gebze İlçe binasında partililerle buluştu. Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Saadet Partisi karargah yöneticilerinin organize ettiği toplantı Saadet Partisi Gebze ilçe binasında gerçekleşti. Çiçekler, konfetiler ve meşaleler eşliğinde sloganlarla karşılanan Çetinkaya’nın mutluluğu gözlerden kaçmadı. Gençlik kolları, Hanım kolları ve çok sayıda partili eski, yeni yöneticilerin katıldığı toplantıda Saadet Partililer Op. Dr. Burcu Çetinkaya’ya büyük ilgi gösterdiler. Özellikle hanımların yoğun ilgi gösterdiği Op. Dr. Burcu Çetinkaya “Bizim hayallerimiz var diye yola çıktık ve devam ediyoruz. Bizim hayallerimiz var Gebze için çare var” dedi.

“BU YARIŞI KAZANACAĞIZ”

31 Mart Yerel Seçimlerinde ekip çalışmasının önemine vurgu yapan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, “Sizlerle bir olup, kalan süre içerisinde sahada daha fazla çalışıp arada yitirdiğimiz zamanı, kendi lehimize çevirip halkımıza hizmet etme noktasında çıktığımız bu yarışı kazanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.