“Partimize yakışan bir yönetimimiz var”

Siyaset 25.09.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Partimize yakışan bir yönetimimiz var”

ÜMİT MEDYA, AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI ACAY’I ZİYARET ETTİ

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ı ziyaret etti. Ziyarette kongreye dair açıklamalarda bulunan Başkan Acay, AK Parti’ye yakışan, vizyonlu bir yönetim listesi yapmaya özen gösterdiklerini kaydetti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti İlçe Teşkilatı kongresinde güven tazeleyerek göreve eden Acay’a ‘hayırlı olsun’ diyen Yıldırım ve Sır, Acay ve ekibine başarı temennisinde bulundu. Ziyarette Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın yeni çiçeği burnunda yöneticisi, ünlü spor adamı Halim Ceyran da yer aldı. Hayırlı olsun ziyaretinde konuşma yapan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Ak Parti’ye olan sadakatiniz ve başarılı çalışmalarınız sonrasında ikinci kez başkanlığınız devam ediyor.  Hayır dediğimiz şeylerde şer, şer dediğimiz şeylerde hayır vardır. Genel merkez kimi işaret etmişse, o kişinin arkasında durmak vazifedir. Yeni görevinizin Darıca’ya ve şahsınıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. TÜM DAVA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Yıldırım ve Sır’a teşekkür ederken kongre sonrasındaki düşüncelerini de paylaştı. Acay “Genel Merkezimiz bu dönemde de bizi göreve layık gördü. Kongre sürecinde delegelere tek liste için mücadele edeceğimizi söyledik. Delegelere ‘Hepsi bizim arkadaşımız, sizlerden ricam kimsenin araya fitne fesat sokmasına izin vermeyin’ dedim. Bu süreçte teşkilatımızdan tam destek aldık. Bu yolda beraber yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca teşkilatımızın içinden çıkan belediye başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim. Kendisi ile devam eden uyumlu çalışmamızın meyvalarını Darıca halkı almaya devam edecek” dedi. “PARTİMİZE YAKIŞAN BİR YÖNETİM YAPTIK” AK Parti’ye yakışan, vizyonlu bir yönetim listesi yapmaya özen gösterdiklerini kaydeden Acay, “Hepimiz bu dava için çalışıyoruz. Yönetim listesi yaparken hep şuna baktım; arkadaşlarımız genel merkezi temsil ediyor, sahaya indiğimizde eleştirilere maruz kalmayalım. Cemiyetlere girdiğimizde kimse tarafından, ‘Yahu bu adamı da mı partiye almışlar, partiye yakışmıyor’ gibi sözler duymamak adına ince eleyip sık dokuduk. Her biri gerek Darıca’mıza, gerek partimize, gerekse ülkemize değer katacak nitelikte isimler. Bize verilen görevi en iyi şekilde yapma adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden Darıca halkının şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
ÜMİT MEDYA, AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI ACAY’I ZİYARET ETTİ

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ı ziyaret etti. Ziyarette kongreye dair açıklamalarda bulunan Başkan Acay, AK Parti’ye yakışan, vizyonlu bir yönetim listesi yapmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti İlçe Teşkilatı kongresinde güven tazeleyerek göreve eden Acay’a ‘hayırlı olsun’ diyen Yıldırım ve Sır, Acay ve ekibine başarı temennisinde bulundu. Ziyarette Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın yeni çiçeği burnunda yöneticisi, ünlü spor adamı Halim Ceyran da yer aldı. Hayırlı olsun ziyaretinde konuşma yapan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, “Ak Parti’ye olan sadakatiniz ve başarılı çalışmalarınız sonrasında ikinci kez başkanlığınız devam ediyor.  Hayır dediğimiz şeylerde şer, şer dediğimiz şeylerde hayır vardır. Genel merkez kimi işaret etmişse, o kişinin arkasında durmak vazifedir. Yeni görevinizin Darıca’ya ve şahsınıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

TÜM DAVA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM

Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Yıldırım ve Sır’a teşekkür ederken kongre sonrasındaki düşüncelerini de paylaştı. Acay “Genel Merkezimiz bu dönemde de bizi göreve layık gördü. Kongre sürecinde delegelere tek liste için mücadele edeceğimizi söyledik. Delegelere ‘Hepsi bizim arkadaşımız, sizlerden ricam kimsenin araya fitne fesat sokmasına izin vermeyin’ dedim. Bu süreçte teşkilatımızdan tam destek aldık. Bu yolda beraber yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca teşkilatımızın içinden çıkan belediye başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a bize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim. Kendisi ile devam eden uyumlu çalışmamızın meyvalarını Darıca halkı almaya devam edecek” dedi.

“PARTİMİZE YAKIŞAN BİR YÖNETİM YAPTIK”

AK Parti’ye yakışan, vizyonlu bir yönetim listesi yapmaya özen gösterdiklerini kaydeden Acay, “Hepimiz bu dava için çalışıyoruz. Yönetim listesi yaparken hep şuna baktım; arkadaşlarımız genel merkezi temsil ediyor, sahaya indiğimizde eleştirilere maruz kalmayalım. Cemiyetlere girdiğimizde kimse tarafından, ‘Yahu bu adamı da mı partiye almışlar, partiye yakışmıyor’ gibi sözler duymamak adına ince eleyip sık dokuduk. Her biri gerek Darıca’mıza, gerek partimize, gerekse ülkemize değer katacak nitelikte isimler. Bize verilen görevi en iyi şekilde yapma adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden Darıca halkının şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.