19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Patlamanın olduğu yere gittiler!

Darıca 04.10.2017 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Patlamanın olduğu yere gittiler!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman patlamanın olduğu yere gitti. Darıca Bayramoğlu Mahallesinde bulunan bir evde yaşanan doğalgaz patlaması bölgede korku dolu anlar yaşattı. Can kaybının yaşanmadığı birçok vatandaşın yaralandığı olay sonrası bölgeye giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak evde incelemelerde bulunduktan sonra çevredeki vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Karabacak, "Darıca  Belediyesi olarak tüm yardım ve destekleri en kısa sürede site sakinlerine ulaştıracağız." dedi.  KARAMAN VE AYDOĞAN’DA GİTTİ Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, yangının ardından Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile birlikte olay yerine giderek apartman sakinlerinden bilgi aldı. Karaman ve Aydoğan daha sonra hastaneye giderek tedavileri sürenleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Karaman, "Yangın nedeniyle çok üzüntülüyüz. Tek tesellimiz herhangi bir can kaybının olmaması. Yangında zarar gören daire sahibine kaymakamlık vakfından ödenek çıkartıp, her türlü maddi yardımı sağlayacağız. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifa dileriz" dedi. Öte yandan çevredeki vatandaşlar Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a ilgisinden dolayı teşekkür etti. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman patlamanın olduğu yere gitti.

Darıca Bayramoğlu Mahallesinde bulunan bir evde yaşanan doğalgaz patlaması bölgede korku dolu anlar yaşattı. Can kaybının yaşanmadığı birçok vatandaşın yaralandığı olay sonrası bölgeye giden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak evde incelemelerde bulunduktan sonra çevredeki vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Karabacak, "Darıca  Belediyesi olarak tüm yardım ve destekleri en kısa sürede site sakinlerine ulaştıracağız." dedi. 

KARAMAN VE AYDOĞAN’DA GİTTİ

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, yangının ardından Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile birlikte olay yerine giderek apartman sakinlerinden bilgi aldı. Karaman ve Aydoğan daha sonra hastaneye giderek tedavileri sürenleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Karaman, "Yangın nedeniyle çok üzüntülüyüz. Tek tesellimiz herhangi bir can kaybının olmaması. Yangında zarar gören daire sahibine kaymakamlık vakfından ödenek çıkartıp, her türlü maddi yardımı sağlayacağız. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifa dileriz" dedi.

Öte yandan çevredeki vatandaşlar Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a ilgisinden dolayı teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.