Patlayan flaşlarla şoke oldu!

03.02.2017 - 07:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Patlayan flaşlarla şoke oldu!

Ünlü oyuncular Başak Daşman ile Batuhan Begimgil, önceki akşam Etiler'deki polis çevirmesinde görüntülendiler.

Polis çevirmesi sırasında gazetecileri görünce panikleyen Başak Daşman ile Batuhan Begimgil, flaşların patlamasıyla şoke oldu. Etiler'de polis memurunun iki kere yaptığı rutin Alkol kontrolünün ardından Begimgil, "Heyecanladım" dedi. Başak Daşman'ın, elindeki çiçekleri bir an bile bırakmaması dikkati çekti.
Ünlü oyuncular Başak Daşman ile Batuhan Begimgil, önceki akşam Etiler'deki polis çevirmesinde görüntülendiler.

Polis çevirmesi sırasında gazetecileri görünce panikleyen Başak Daşman ile Batuhan Begimgil, flaşların patlamasıyla şoke oldu.

Etiler'de polis memurunun iki kere yaptığı rutin Alkol kontrolünün ardından Begimgil, "Heyecanladım" dedi. Başak Daşman'ın, elindeki çiçekleri bir an bile bırakmaması dikkati çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.