Pazar gününe özel çalışma

Spor 17.01.2020 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Pazar gününe özel çalışma

Gebzespor, Pazar günü ligin ikinci devresinin ilk maçında Bağcılarspor ile karşı karşıya gelecek. Ekibimizde maç öncesi hazırlıklar devam ederken Başkan Recep Avcı, yönetim ve taraftarlar da maç için elinden gelen gayreti fazlasıyla gösteriyorlar. Gebzespor hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Bağcılarspor maçına hazırlanırken, yönetim kurulu ve taraftarlar da adeta hummalı bir çalışma içerisine girdi. Şehrin dört bir yanına bilet satışı yapan taraftarlar bu maça sıkı çalışıyorlar. Öte yandan yönetim kurulunun almış olduğu kararlar doğrultusunda protokol tribününe girişler artık isimlendirilecek. Bayan taraftarlara ise protokol tribününde ücretsiz olarak yer verilecek. TARAFTAR BİLET SATIYOR Maç için bilet satışı yapan taraftarlar kapı kapı dolaşırken herkesi maça davet ediyorlar. Pazar günü oynanacak olan zorlu maç öncesinde takımlarına dest ek verecek olan Gebzessporlu taraftarlar “Maç bizim için önemli. Ligin ikinci yarısının ilk mücadelesi olacak. Yeni başkan ve yönetimle merhaba diyeceğiz. O nedenle bu maçta herkesin duyarlı olması, tribünlerdeki yerini alması ve yeni bir başlangıç yapan takımımıza destek vermesi şart” şeklinde konuştu.

Gebzespor, Pazar günü ligin ikinci devresinin ilk maçında Bağcılarspor ile karşı karşıya gelecek. Ekibimizde maç öncesi hazırlıklar devam ederken Başkan Recep Avcı, yönetim ve taraftarlar da maç için elinden gelen gayreti fazlasıyla gösteriyorlar.

Gebzespor hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Bağcılarspor maçına hazırlanırken, yönetim kurulu ve taraftarlar da adeta hummalı bir çalışma içerisine girdi. Şehrin dört bir yanına bilet satışı yapan taraftarlar bu maça sıkı çalışıyorlar. Öte yandan yönetim kurulunun almış olduğu kararlar doğrultusunda protokol tribününe girişler artık isimlendirilecek. Bayan taraftarlara ise protokol tribününde ücretsiz olarak yer verilecek.

TARAFTAR BİLET SATIYOR

Maç için bilet satışı yapan taraftarlar kapı kapı dolaşırken herkesi maça davet ediyorlar. Pazar günü oynanacak olan zorlu maç öncesinde takımlarına dest ek verecek olan Gebzessporlu taraftarlar “Maç bizim için önemli. Ligin ikinci yarısının ilk mücadelesi olacak. Yeni başkan ve yönetimle merhaba diyeceğiz. O nedenle bu maçta herkesin duyarlı olması, tribünlerdeki yerini alması ve yeni bir başlangıç yapan takımımıza destek vermesi şart” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.